Ovidiu Cheabac este din Botosani. Ca orice roman, in urma cu 12 ani a plecat in Italia sa castige o paine mai buna, a pornit de jos si a furat meserie, dupa cum recunoaste.
Desi la inceput italienii il priveau de sus, in cativa ani romanul nostru a reusit sa le dea clasa. Acum, la 35 de ani este unul dintre cei mai importanti pizzaioli chefi din tara lui Michelangello. A castigat concursuri dupa concursuri si ne arata mandru cea mai inalta distinctie in domeniul culinar.
Pe Ovidiu l-am gasit in tara, imparte din experienta sa si altora care vor sa invete. Si n-a venit cu mana goala, ci cu doua retete care au facut furori la ultimul campionat.
Pizza nu inseamna insa numai sunca, mozzarella si sos de rosii.
Ovidiu e hotarat sa nu se opreasca aici, are vise mari, sa ajunga departe. Si poate intr-o zi va reveni in tara ca sa faca aici ceea ce a invatat printre straini.
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare