Otniela Sandu este una dintre cele mai frumoase concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities." Gratia si eleganta statuara ar putea sa ii convinga pe jurati ca este o femeie cu stil.

Otniela, una din cele noua concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a dovedit pe parcursul timpului ca nu este doar o fata frumoasa, ci una extrem de ambitioasa. In toate show-urile TV in care a fost implicata, Otniela s-a facut remarcata de fiecare data prin tenacitate si dorinta de a fi invingatoare. 

CV Otniela Sandu. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Otniela Sandu are la activ cativa ani buni de cand este in lumea showbiz-ului, insa la baza, frumoasa concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a terminat Jurnalismul. Iar pasiunea ei a ramas cea de make-up artist pe care o mai practica insa doar pe ea. Intr-un interviu mai vechi, Otniela spunea despre aceasta pasiune ca: "Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită.

Citeste si: "Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"

Participanta la multe show-uri TV de anvergura, Otniela Sandu s-a facut repede remarcata si a profitat de acest lucru, insa pentru a se indrepta cu pasi repezi spre o misiune mai veche a sufletului sau si anume de a intoarce binele catre copiii defavorizati. Otniela face parte de mai mult timp din proiectul ""Hope and Homes for Children". 

Date biografice Otniela Sandu

Varsta:

Inaltime:

Greutate:

Otniela Sandu vrea sa se faca remarcata si in cadrul competitiei de stil si fashion "Bravo, ai stil! Celebritiies" unde va avea de infruntat nume grele din showbiz-ul autohton cu puternice influente in domeniul modei in ce priveste fanii care le adora stilul. 

"Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela.

Vom reveni, în curând, cu cele două celebrități care completează podiumul concurentelor în cel de-al șaptelea sezon al show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, care va debuta în toamnă, la Kanal D! Informațiile vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional: Kanal D, Radio Impuls şi prop

 

Galerie FOTO. Ce posteaza Otniela Sandu pe Instagram

Pe Instagram, Otniela are o comunitate de aproape 200 de mii de urmaritori,  pe care si i-a strans in urma aparitiilor la diferite show-uri TV si emisiuni. Insa, Otniela posteaza imagini si cu caracter publicitar fiind imaginea unor braduri de beauty pe care le promoveaza. Tot de pe Instagram, fanii ei afla cum se mentine in forma, ce sport face, ce mananca sau unde isi petrece vacantele. Otniela nu se sfieste sa publice imagini si cu iubitul ei debordand de fericire.