Sari la conținut

Otilia si Beatrice au ajuns la "duel" in gala "Bravo, ai stil!" Cine e concurenta care si-a luat adio de la telespectatori

Otilia si Beatrice au ajuns la "duel" in gala "Bravo, ai stil!" Cine e concurenta care si-a luat adio de la telespectatori

Finala celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All stars”, se apropie de final, iar concurentele ramase in competitie lupta cu toate “armele” vestimentare pentru a castiga increderea juratilor si a celor din fata micilor ecrane.

Momentul Otiliei s-a numarat printre cele aplaudate de brigada sexi a emisiunii, insa, din pacate pentru aceasta, in urma voturilor telespectatorilor, Otilia a parasit competitia.

Tema Galei de aseara, “Costume de baie”, le-a pus in dificultate pe unele dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, iar alte concurente au fost aplaudate la scena deschisa de jurati, pentru ingeniozitate si momentele fabuloase puse in scena.

La duel, alaturi de Otilia s-a aflat si Beatrice. Cu un procentaj de 1,7%, Otilia a pierdut in fata rivalei sale, Beatrice, care si-a adjudecat 2,6% din voturile fanilor.

Cele trei puncte bonus oferite de  Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau au mers catre Marisa, dupa o dezbatere intensa si o analiza amanuntita a momentelor puse in scena de concurentele emisiunii. Astfel, pe primul loc, in topul juratilor s-a clasat Marisa, cu 21 de puncte. 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net