Osman isi pierde cel mai bun prieten! Vezi drama prin care trece tanarul in episodul de azi din "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D

Osman este socat de moartea cutremuratoare a lui Aydin. Sufera teribil cand isi vede prietenul zacand fara viata.

Vecinii se alerteaza unii pe altii intrebandu-se cine ar putea fi criminalul. Cemile afla despre moartea tanarului si pleaca intr-un suflet sa se asigure ca Osman este nevatamat.

In timp ce Mithat umbla haotic pe strazi cu pistolul in mana, iubita lui il vede si intelege ca acesta si-a dus la indeplinire misiunea.

In acest timp, Deniz regreta ce i-a facut guvernantei sale, Bahar, si incepe sa se apropie de aceasta. Bahar ii aminteste din nou lui Soner despre  Aylin si Deniz, dar acesta o alunga. In cele din urma insa, Soner o accepta pe Bahar in preajma fiicei lui, chiar la insistentele micutei.In casa lui Aydin se face pomenirea baiatului, si multe rude si prieteni de-ai acestuia ii sustin pe nefericitii parinti. Osman este foarte afectat de moartea prietenului sau, se plimba solitar pe strazi, amintindu-si de vremurile cand erau fericiti. Fiecare colt, fiecare zid ii amintesc de bunul sau prieten…Cum il va schimba pe Osman moartea cumplita a prietenului puteti afla urmarind in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

##VIDEO134459##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate