Ororile gruparii „Statul Islamic” se tin lant! Extremistii revendica o noua decapitare

Este vorba despre un barbat care a fost mai bine de un deceniu voluntar pe front din partea unui ONG!

De data  aceasta este vorba despre un cetaten britanic pe nume, David Haines, in varsta de 44 de ani. „Fratele, fiul, tatal, nepotul, sotul si prietenul nostru a fost ucis brutal si cu sange rece”. Sunt cuvintele emotionante ale fratelui lui David Haines. Englezul si-a petrecut 15 ani din viata, in prima linie a frontului in  Africa si in Orientul Mijlociu, timp in care a infruntat pericolele fara teama. De aceasta data, insa, a fost rapus de jihadistii care l-au tinut ostatic inca din Martie 2013.  In cursul zilei de sambata, familia lui Haines a facut apel la rapitorii lui David, de a-l cruta. Extremistii, insa, n-au renuntat la planul odios. El, insa, n-a avut parte de indurare! A cazut prada vrajbei extremistilor.##VIDEO122114##

Calaul lui David pare a fi acelasi care i-a decapitat si pe cei doi jurnalisti americani. In inregistrarea de aproximativ doua minute, englezul citeste un mesaj scris de extremisti, in care este acuzat Premierul Marii Britanii, David Cameron, pentru decapitarea sa.

Decapitarea lui David Haines vine dupa ce saptamana trecuta, Londra a anuntat ca va trimite armament in valoare de doua milioane de euro fortelor kurde din Irak, pentru a lupta impotriva jihadistilor. Calaul lui David Haines sustine in inregistrarea postata ca, David plateste pentru alierea Marii Britanii in coalitia cu SUA, impotriva gruparii „Statul Islamic”.

Deocamdata, serviciile secrete britanice nu au confirmat autenticitatea inregistrarii. Daca filmarea se va confirma, ar fi a treia decapitare infaptuita de gruparea „Statul Islamic”, in decurs de aproximativ o luna. ONG-ul francez, pentru care a lucrat britanicul David Haines a anuntat, ieri, ca va depune plangere pentru asasinat, rapire si sechestrare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate