Orhan descoperă adevărul despre accidentul care i-a adus moartea lui Kadir! Aflați cum vor reacționa Akif și Nebahat în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2023, 09:25
Foto(7)

Membrii familiei Eren se vor confruntă cu noi momente dramatice, provocate de nemilosul Akif! Orhan va afla adevărul despre moartea lui Kadir!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea aduce în atenția telespectatorilor noi momente pline de emoții și dramatism. Cei trei frați Eren încearcă din răsputeri să meargă mai departe după moartea lui Kadir, pe care îl considerau marele lor sprijin, după dispariția părinților. În vreme ce Omer trece prin mari frământări în încercarea disperată de a descoperi adevărul despre accidentul care a provocat decesul fratelui sau, Orhan va află detalii șocante despre cumplită tragedie.

Astazi, in serialul Totul pentru familia mea: Orhan descoperă adevărul despre accidentul care i-a adus moartea lui Kadir

Tânărul Omer îi va mărturisi unchiului său că simte faptul că accidentul in care Kadir a murit nu a fost o pură întâmplare nefericită, ci a fost provocat și ar vrea să afle cine este vinovatul pentru tragedia care s-a abătut asupra familiei lor.

„Eu nu știu cine l-a omorât pe fratele meu, unchiule! Simt că înnebunesc când îmi amintesc asta!”, spune Omer.

Pe de altă parte, Suzan va ajunge din nou față în față cu Akif, deoarece aceasta va începe să lucreze ca asistentă a noului său asociat, Resul. Fapt ce îl intrigă foarte mult pe Akif, pentru că se va simți în pericol la orice pas.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Între timp, Orhan va ascultă din întâmplare o discuție între Sengul și Akif și astfel va descoperi adevărul despre accidentul care i-a adus moartea nepotului sau, Kadir.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Orhan le va spune răspicat că va merge la poliție să o reclame pe Melisa pentru tragedia provocată.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Însă Akif și Nebahat vor încerca din răsputeri să-l împiedice pentru a-și proteja fiica de închisoare, însă o altă nenorocire va fi pe cale să se petreacă în familia Atakul. Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Orhan din producția Totul pentru familia mea, surprins recent cu perfuzie și mască de protecție! Celebrul actor Cüneyt Mete s-a retras de pe platourile de filmare din cauza unor probleme de sănătate!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies