Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment dur: "Haideți să prevenim o tragedie"

Organizația Mondială a Sănătății a ținut să transmită un nou avertisment, de această dată mult mai dur. Care este motivul?


In articol:

În contextul în care foarte multe țări iau deja în calcul relaxarea măsurilor impuse pentru a ține sub control criza coronavirusului, Organizația Mondială a Sănătății trage un nou semnal de alarmă.

Citeste si: Coronavirus: ce inseamna scenariul 5 si ce masuri se iau cand Romania intra in scenariul 5

În timpul unei conferințe de presă, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a transmis un mesaj dur, menit să atragă atenția asupra pericolului legat de ridicarea mult prea rapidă a restricțiilor.

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment dur: "Haideți să prevenim o tragedie"

"Ce e mai rău abia urmează. Haideți să prevenim o tragedie! Ne confruntăm cu un virus pe care mulți încă nu-l înțeleg. Multe țări foarte dezvoltate au tras concluzii greșite pentru că n-au știut despre ce e vorba și au intrat în încurcătură. Noi am avertizat chiar și statele dezvoltate, le-am spus că acest virus le va lua prin surprindere. Și așa a fost!", a spus directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Anunț important pentru elevi. Când încep cursurile și cum se vor desfășura în perioada următoare?

Deși pare că situația este sub control în anumite țări, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății atenționează că pericolul încă nu a trecut și că în continuare e nevoie de eforturi mai pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Preşedintele Klaus Iohannis discută cu membri ai Guvernului măsurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate