ORE DE CHIN! Un cal a zacut pe marginea unei PRAPASTII pana au sosit echipajele de salvare VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Calul zacea pe marginea unei prapastii.

Putin a lipsit ca animalul sa nu alunece in gol. Pompierii s-au luptat din greu sa-i salveze viata. In timp ce salvatorii munceau contra-cronometru, picioarele animalului erau prinse in aer, deasupra unei prapastii adanci de 7 metri. Podul se putea rupe oricand.

La vederea acestor imagini, nu poti sa nu te intrebi cum a ajuns animalul captiv in asa hal!? Ei bine, stapanul sau se intorcea acasa. Ii avea in caruta pe sotia lui si bebelususul de doar cateva luni.
Graba l-a facut sa o ia pe un alt drum decat cel batut deja de carute.

Cand animalul a ramas captiv printre lemne, oamenii au sunat la 112. Dar nu mica le-a fost mirarea pompierilor, cand au vazut cu ce sunt nevoiti sa se confrunte. Dupa 4 ore de chinuri si pentru salvatori, dar si pentru bietul animal, calul a fost in sfarsit recuperat de stapan. Credeti cumva ca barbatul a aratat vreun dram de recunostinta fata de salvatori sau ca si-a menajat animalul ranit? In niciun caz!

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!