Orbit de gelozie, Maksut se razbuna pe Kahraman! Afla la ce gest extrem recurge barbatul impotriva rivalului sau, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Realizand ca este pe cale sa o piarda definitiv pe Elif, Maksut scoate un ultim as din maneca si recurge la un plan diabolic impotriva lui Kahraman.

Ingrozit de gandul ca Elif se va intoarce in bratele lui Kahraman si o va pierde definitiv, Maksut o rapeste si incearca sa fuga cat mai departe. In ciuda insistentelor lui Elif, barbatul este mai inversunat ca niciodata si refuza sa asculte rugamintile acesteia, concentrandu-se pe urmatoarea etapa a planului sau.


Desi Elif incearca sa il determine pe Maksut sa renunte la intentia de a-l ucide pe Kahraman, barbatul este mai hotarat ca niciodata sa isi duca planul de razbunare pana la capat si isi indreapta arma spre rivalul lui si il impusca fara sa ezite.


Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de tensiune din cel mai iubit serial al momentului – “Ziua in care mi s-a scris destinul”!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate