Operatiunea “Maini de catifea”, sambata aceasta, la “Sabbagh in actiune”, de la ora 19:00, in cadrul Stirilor Kanal D!

Aeroportul Otopeni este principala poarta de intrare in Romania si, cum prima impresie e cea care conteaza, orice neplacere pe care o sufera un cetatean strain se rasfrange asupra tarii intregi.

Sambata seara, la “Sabbagh in actiune”, rubrica prezenta in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 19:00, va oferim un material exclusiv, cu si despre hotii de buzunare care actionau in zona aeroportuara din Bucuresti.

Un val de reclamatii fara precedent adresate Politiei din aeroport, in care s-au inregistrat nenumarate plangeri privind furturi de genti si posete, telefoane mobile, bani, bijuterii, aparatura IT, comise in special in zona terminalului Sosiri internationale de pe Aeroportul Otopeni, au trezit interesul autoritatilor. Politistii au realizat ca au de-a face cu o banda experimentata de infractori care “opereaza” pe Aeroport si, printr-un plan bine pus la punct, au inceput operatiunea de prindere a hotilor, denumita "Maini de catifea”.

Firul evenimentelor care au dus la capturarea infractorilor este socant, iar rezultatul mult asteptat a venit.

“Dincolo de infractiunea in sine, imaginati-va ce pata era pe obrazul tarii noastre … Oamenii nici nu aterizau bine pe aeroport ca, de cum puneau piciorul pe pamant romanesc erau deposedati de bunuri, bani, telefoane … etc. Ma bucur ca oamenii legii au actionat in consecinta si acest val de infractiuni a fost oprit”, marturiseste Christian Sabbagh.

Nu ratati sambata aceasta, “Sabbagh in actiune”, de la ora 19:00, rubrica din cadrul Stirilor Kanal D, in care puteti vedea imagini inregistrate pe camerele de supraveghere care i-au ajutat pe oamenii legii sa prinda in flagrant banda de hoti care “opera” in zona aeroportuara.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate