Operațiunea “Despodobirea bradului”, acasă, la Andreea Mantea se lasă cu lacrimi!

,

În această seară, de la 22:30, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de momente unice și inedite. Sărbătorile au trecut, iar Andreea Mantea trece la operațiunea “Despodobeste, Andreea, bradul!”, toată această activitate va fi ridicată la rang de strict secret, motivul fiind unul cât se poate de serios. Bradul va fi despodobit și scos afară, plantat în curte, ulterior, însă fără știrea lui David.

Dorindu-și să evite lacrimile fiului sau, Andreea Mantea a trecut la operațiune, încă de la prima ora a dimineții. Planul vedetei a eșuat, însă, în momentul în care a fost prinsă în plin fapt de David, care se întreabă mirat ce se întâmplă.

Am o zi foarte grea, trebuie  să scot bradul din casă. Pentru că este prea cald, pentru că a trecut prea mult timp și pentru că nu putem stă cu bradul împodobit până după Sfântul Ion.

Dacă ar fi după David, ar trebui că până la Paște să stăm cu bradul în casă. Ideea este că nu pot să fac asta, am încercat să îl iau cu binișorul și nici nu vrea să audă de despodobitul bradului. Ne am trezit cu noaptea în cap, cât el încă doarme”  a spus Andreea Mantea, anunțându-și intențiile încă din zorii zilei.

Cum va reacționa David când își va prinde mama în fapt și ce soluție salvatoare vor găsi aceștia veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

FELICITARI! Vestea incredibila primita de Andreea Mantea! Prezentatoarea TV este in culmea fericirii!

Un medic decorat de Emmanuel Macron, propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătății / SURSE

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Andreea Mantea, momente dificile! David a izbucnit in lacrimi! Aflati ce a patit micutul, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", LUNI, 11 ianuarie, de...

Nimeni nu a știut drama prin care a trecut Oana Roman. A dezvăluit ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a născut: „Nu am mai povestit asta niciodată. Este...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies