Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, a ajuns sa joace intr-un super serial de pe Netflix

,
Onur Tuna
Onur Tuna în rolul lui Filinta Mustafa[Sursa foto: Facebook]

Onur Tuna poate fi urmărit în serialul „Filinta” de pe Netflix, jucând rolul unui tânăr polițist, Filinta Mustafa


In articol:

Onur Tuna poate fi urmări în serialul „Filinta” de pe Netflix. Ferman din „Doctorul minune” interpretează rolul unui tânăr ofițer de poliție, Filinta Mustafa, iar acțiunea se concentrează pe destinul lui în timpul Imperiului Otoman, între anii 1850-1900.

Onur Tuna poate fi urmărit în serialul „Filinta” de pe Netflix

Serialul „Filinta” a avut două sezoane și 56 de episoade și a fost difuzat între anii 2014 și 2016 de postul național de televiziune din Turcia, TRT 1. Pe Netflix, „Filinta” are 149 de episoade.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Dr. Ferman, impotriva lui Ali Vefa!

S-a lucrat la serial mai bine de un an, spuneau înainte de premieră producătorii, și a avut un buget asemănător cu producțiile hollywoodiene, mult mai mare decât un serial turcesc obișnuit.

Pentru că sunt multe scene de acțiune, atenția a fost acordată în special coreografiilor de luptă. Regizorul „Filinta” a fost, Kudret Sabanci, renumit în Turcia, cel care a făcut și „1001 de nopți”, alt serial turcesc foarte îndrăgit, cu Berguzar Korel și Halit Ergenc ca protagoniști.

Despre ce este vorba în „Filinta”?

Filinta Mustafa (Onur Tuna) este un ofițer de poliție din Istanbul în perioada Imperiului Otoman. El și colegii săi au ca misiune menținerea păcii pe străzile orașului, în timp ce urmăreau o rețea de traficanți de arme, al căror lider se străduiesc să-l găsească și să-l prindă. 

Onur Tuna
Onur Tuna în rolul lui Filinta Mustafa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este noua iubita a celebrului Onur Tuna, actorul care va da viata personajului Ferman din serialul "Doctorul minune"

Mustafa Filinta și prietenul său apropiat, Ali, sunt prinși într-un plan pus la cale de negustorul Boris (Serhat Tutumluer).

Ali moare, iar Filinta este acuzat că și-a ucis bunul prieten, dar și că a plănuit toată ambuscada pentru a mușamaliza dorințele lui criminale.

După ce a fost trădat de toți colegii săi polițiști, Filinta este salvat de mentorul său, care obține pentru el un răgaz de la sultanul Imperiului Otoman: Filinta Mustafa are timp un an să arate că este nevinovat și să-l prindă pe liderul traficanților de arme. Dacă nu va reuși să facă toate aceste lucruri într-un an, va fi omorât prin executare.

Mustafa Filinta pornește o anchetă de unul singur pentru a afla adevărul, însă va avea parte de multe piedici pe parcursul serialului. Viața lui nu va fi deloc simplă, deoarece se îndrăgostește de fiica dușmanului său de moarte, Lara (Damla Aslanalp).

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Ali trece prin momente cumplite, cariera lui ar putea fi ruinată. Urmărește ce se întâmplă în această seară într-un nou episod din ”Doctorul minune”, de la 20:00, la Kanal D

Decret controversat în Afganistan - Prezentatoarele TV trebuie să-și acopere fețele

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Îți era dor de serialul „Doctor House”? Ei bine, varianta turcească a fost lansată de curând la TV

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies