ONDER din "Dragoste infinita", un tata mandru de fiica sa si in realitate! Iata cat de fericit este celebrul KURSAT ALNIACIK de faptul ca tanara ii calca pe urme si duce traditia de familie mai departe!

Celebrul actor Kursat Alniacik este un familist convins si adora reuniunile cu cei dragi.

In 1989 a jucat in primul serial de televiziune " Sessiz Firtina", iar apoi au urmat multe alte roluri in peste 15 seriale si cinci filme artistice. Rolurile care i-au adus un plus de notorietate in multe colturi ale lumii au fost cele jucate in "Yaman" (2014) si in "Dragoste infinita" (2015) si cel mai recent proiect, "Diriliş:Ertugrul" (2016).

Citeste si: Ochii lui BURAK OZCIVIT (Kemal) fac ravagii printre cele mai frumoase femei din lume! Iata ce top-model international a fost de-a dreptul fascinata de celebrul actor! N-o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba si ce comentarii a publicat aceasta pe contul de socializare al barbatului!


Chiar daca dedica foarte mult timp proiectelor sale, Kursat Alniacik nu isi neglijeaza niciodata familia, pe care o situeaza mai presus de orice si o considera centrul universului sau si sursa lui inepuizabila de energie pozitiva, care il motiveaza in toate activitatile sale profesionale. Acesta adora sa isi petreaca timpul liber in compania celor doi copii si a sotiei sale.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), schimbare spectaculoasa de look! Frumoasa actrita a avut o aparitie uluitoare la nunta cumnatei sale! Iata la ce coafura inedita a recurs si ce tinuta sexy a ales!

Citeste si: BURAK OZCIVIT si NESLIHAN ATAGUL, cel mai reusit cuplu din serialele turcesti! Cei doi actori se transpun perfect in pielea personajelor lor, si traiesc la cote maxime MAGIA IUBIRII, in serialul "Dragoste infinita"! Iata CEA MAI ROMANTICA SCENA jucata de NIHAN si KEMAL!


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate