On Air Music Awards face publice noi categorii de nominalizari

On Air Music Awards face publice noi categorii de nominalizari

Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards. Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea "Cel Mai Bun Folk" din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.

Pentru ca premierea excelentei din industria muzicala romaneasca inseamna si aprecierea celor mai bune voci masculine, categoria respectiva ii are ca nominalizati pe Dan Bittman (Holograf), Stefan Banica, Calin Goia (Voltaj), Smiley si Connect-R. Cei 5 au o experienta muzicala bogata, majoritatea cu o prezenta indelungata pe piata muzicala din Romania. Acest lucru nu poate demonstra decat faptul ca talentul este apreciat si rezista in timp.

 

La prima editie a galei On Air Music Awards, propunerile pentru "Cel mai bun live" sunt urmatoarele: Electric Fence, Grimus, Loredana, Stefan Banica si Vita de Vie.

 

On Air Music Awards este un eveniment gandit pe termen lung, la initiativa Star Management, care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie. Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.

 

Prima editie On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Invitatii vor sosi pe Covorul Rosu incepand cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisa va incepe la orele 20:30.

 

Un numar limitat de 100 de bilete au fost puse in vanzare, iar fondurile rezultate (dupa plata taxelor legale) vor fi utilizate pentru dotarea cu instrumente muzicale a Colegiului National de Arte "Dinu Lipatti". Biletele se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

 

Kanal D sustine ce-ti place! Eveniment recomandat de Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate