Omer rupe orice legătură cu tatăl său, dar alege să rămână lângă sora lui biologică, Yasmin. Vezi online live episodul 90 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Episodul 90 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 2 mai

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 90 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 2 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 2 mai, pe Kanal D.

Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Șengul povestește familiei cum Ayla și Gonul au înșelat-o, iar Asiye îi zice lui Doruk că l-a văzut îmbrățișând-o pe Yasemin.

Ce se întâmplă în episodul 89 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Tolga, Afra și Olgucan află că viitorul soț a lui Zehra este mai mare cu 20 de ani decât aceasta.

Akif află și el povestea și se roagă de fratele ei să nu o căsătorească și să o lase să studieze mai departe și îi oferă bani acestuia.

Doruk începe să lucreze la sala de sport de la club și Nebahat o anunță pe Yasemin să își petreacă după amiezile acolo. La finalul programului de lucru, Yasemin îl conduce acasă cu mașina.

Citește și: La mulți ani! Leyla din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit talentata actriță Nazlı Çetin și unde și-a petrecut ziua de naștere

Omer îl înfruntă din nou pe Sarp, după ce acesta îl provoacă pe holurile liceului, după ce face mai multe glume pe seama acestuia.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Asiye și Yasmin se confruntă și ele în liceu, după ce Yasmin alege să lupte pentru a-l cuceri pe Doruk. În timp ce cele două aleg să se confrunte, Omer intervine între ele ca cearta să nu ia o altă amploare.

Acesta îi ia apărarea surorii sale biologice, Yasmin și o ceartă pe Asyie.

Asyie se supără foarte tare pe Omer mai ales când el o roagă să plece: “Asiye! Pleacă imediat de aici, da? Imediat!”

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye dezamăgită de atitudinea lui Ömer, care sare în apărarea surorii sale, Yasmin! „Asiye! Pleacă imediat de aici, da? Imediat!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre viața ei. Este actrița o persoană împlinită? ,,Sunt multe probleme''

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!