Olga Verbitchi, copilul rebel de la "Bravo, ai stil! Celebrities" vrea sa ii uimeasca cu outfiturile indraznete si cu atitudinea si pe juratii celui mai iubit show TV.

Olga Verbitchi este orginara din Republica Moldova si s-a facut remarcata in cadrul unui show muzical, la 15 ani castigand editia respectiva. Olga este nascuta in 2001 si inca de la o varsta frageda visa la o cariera de fotbalista, insa a lasat deoparte aceasta pasiune considerata mult prea masculina pentru o fata si s-a apucat serios de muzica.

CV Olga Verbitchi. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Cantareata provine dintr-o familie modesta si mai are inca doua surori. A fost o eleva eminenta in scoala si liceu la profilul real. Din anul 2014 a fost eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO.” Inainte de a participa la celebrul show muzical, artista originara din Cruzesti a participat si la concursul Music For Kids International Festival unde a castigat premiul cel mare. Find castigatoarea trofeului, Olga a avut sansa sa plece la la „World Championships of Performing Arts” – la Hollywood. 

Dupa ce a castigat finala show-ului muzical, Olga Verbitchi a lansat primul ei single, “Prietena ta”. In toamna anului 2017, Olga a revenit cu o noua piesa insotita de videoclip, “Pagini albe” care este o colaborare cu Kio.

In anul 2018, Olga Verbitchi a avut o colaborare cu DJ Sava pentru piesa “Coco Bongo”, dar a facut parte si dintr-un proiect al lui Damian Draghici, MCulture, unde a interpretat piesa “Portofele” de pe albumul Naked Truth.

Date biografice Olga Verbitchi

Varsta:

Greutate:

Inaltime:

Olga Verbitchi si-a luat inima in dinti si vrea sa isi incerce norocul si la "Bravo, ai stil! Celebrities" unde caracterul ei rebel si poate stilul non-conformist o vor ajuta sa creeze tinute poate la fel de bune cum interpreteaza o melodie.

 

Galerie FOTO. Ce posteaza Olga Verbitchi pe Instagram

Olga Verbitchi este foarte activa in mediul online postand despre muzica, trairile si cele mai importante persoane din viata ei. Desi pare ca nu acorda nicio atentie stilului vestimentar, Olga Verbitchi are totusi propria amprenta asupra hainelor care cu siguranta prin atitudinea ei si prin felul nebunesc de a face combinatii, le va atrage atentia juratilor.