OFICIAL: BETRA, criptomoneda propusă de celebra academie de trading din Pipera este acum în Private Sale!

Tehnologia Blockchain este preferată de multe organizații pentru că oferă două mari avantaje: siguranța comunicațiilor online și confidențialitatea utilizatorilor.


In articol:

Chiar și corporațiile globale au înțeles avantajele acestei tehnologii, fapt pentru care cererea în domeniu este din ce în ce mai mare.

Avantajele tehnologie Blockchain

Această tehnologie a devenit extrem de populară, tocmai datorită avantajelor inedite pe care le oferă:

 • În primul rând trebuie să ne referim la caracteristica sa fundamentală a descentralizării. Baza de date este astfel distribuită, încât oferă utilizatorilor posibilitatea să aibă o versiune actualizată a datelor. Stocarea datelor se face prin rețeaua peer-to-peer.
 • Tehnologia elimină toate riscurile, care pot veni cu datele de la nivel central.
 • Tehnologia nu are puncte de vulnerabilitate, pe care să le poată exploata hackerii.
 • Datele care vor fi stocate în Blockchain sunt considerate incoruptibile.
 • Toți utilizatorii au avantajul anonimatului. Tehnologia are metode de criptare sigure, de aceea putem spune că oferă avantajul în ceea ce privește securitatea împotriva manipulării.
 • În cazul în care apare o modificate neautorizată la rețea, aceasta este expusă direct.
 • Tehnologia este corectă, datele din cadrul ei sunt de înaltă calitate, sunt precise, complete, disponibile.
 • Tehnologia permite tranzacții directe între utilizatori. Tranzacțiile beneficiază de anonimat. Toate aceste tranzacții directe sunt mult mai rapide, pot necesita în jur de 10 minute. În cazul altor sisteme, tranzacțiile pot dura și câteva zile.

Care sunt principalele avantaje ale criptomonedelor? 

În prezent, investiția în criptomonede, reprezintă una din cele mai profitabile investiții din lume.

Accesul la criptomonede este destul de ușor, acesta este un avantaj pe care nu-l oferă conturile bancare. Tranzacțiile sunt rapide prin criptomonede. Se folosește descentralizarea, rețeaua globală peer-to-peer. Criptomonedele sunt recunoscute și acceptate ca mijloc de plată și în țară și în străinătate.

În acest caz, al folosirii criptomonedelor, activitățile frauduloase sunt mai greu de realizat. În plus nu sunt profitabile din punct de vedere financiar pentru cei care se ocupă cu așa ceva.

Tranzacțiile sunt directe, sunt excluși intermediarii (notarii, băncile). În acest fel nu se mai pierde timp, iar tranzacțiile sunt mai rapide. De regulă o tranzacție de criptomonede poate dura câteva minute.

Dacă sunteți interesați de criptomonede, vă informăm că apare o nouă monedă de tip ERC20, propusă de celebra academie de trading din Pipera. Acesta este una din cele mai puternice organizații din Europa, la care se fac cursuri de tranzacționare la Bursă, la cele mai înalte standarde internaționale. Academia oferă cursuri profesionale care te pregătesc pentru tranzacții profitabile, riscuri, mize mari, investiții avantajoase. Cursanții vor dobândi abilitățile tehnice și vor învăța metode noi de tranzacționare la Bursă, doar cu autorul unui trainer profesionist – fondatorul Ciprian Ciceu.

Criptomoneda BETRA va fi lansată de academia Be Trader, va fi o monedă de tip ERC20, bazată pe Ethereum. După cum se știe, sistemul Ethereum folosește tehnologia Blockchain, care ține evidența tuturor tranzacțiilor făcute într-o rețea.

Piața acestei tehnologii poate atinge 2 miliarde de dolari în trei ani. Utilitatea monedei este aceea de a oferi reduceri de 75% la taxa de tranzacționare pe platforma de exchange de criptomonede care va fi lansată la un moment dat.

În viitorul apropiat se anticipează faptul că moneda se va tranzacționa la un preț de $0.22. În prezent există 100 milioane de monede BETRA în circulație, conform platformei COININDEX.

Aici, pe CoinIndex, puteți vedea un indice al prețurilor relevant, graficul istoric și plafonul de piață. BETRA (BBTA) va fi o platformă de tranzacționare, pe care utilizatorii vor putea face tranzacții cu criptomonede. Ei vor putea folosi carduri Visa și Mastercard pentru a cumpăra cripto pe această platformă.

Platforma BBTA va avea un fond de tranzacționare Premium, cu pachete Premium de 10.000 USD, GOLD Premium de 50.000 USD și VIP Premium începând de la 100.000 USD.

Cum se poate cumpăra moneda în Private Sale?

Investitorii care vor să cumpere aceste criptomonede, pot face asta în Private Sale. Aceasta este prima etapă ce dă posibilitatea utilizatorilor să achiziționeze monede virtuale, la prețul cel mai mic. Când o monedă se lansează, procesul automat de listare pe exchange-uri durează, deci nu produce imediat.

Pentru a cumpăra moneda BETRA Coins se procedează astfel:

 1. Utilizatorul trebuie să se înregistreze pe https://app.bitlocus.com/register.
 2. Să-și confirme e-mailul și să realizeze procedura de verificare KYC.
 3. Apoi să aleagă una dintre cele două variante: Cumpără cu EURO sau Cumpără cu Bitcoin.

Atenție! Criptomoneda se poate cumpăra deocamdată numai folosind linkurile de mai sus. După ce vă înregistrați pe platforma BITLOCUS și depuneți suma dorită, va trebui să accesați aceste link-uri private pentru a putea achiziționa criptomoneda BBTA.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate