OCTOMBRIE 2021: HOROSCOP LUNAR sănătate. Zodiile care vor avea de suferit din cauza stresului

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 iul 2022, 10:40
Horoscop sănătate pentru luna octombrie 2021
Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul lunii octombrie 2021 și vezi cum vor sta zodiile cu sănătatea. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Vărsător trebuie să respecte recomandările medicului.

Horoscopul sănătății

pentru luna octombrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Este o perioadă de tranziție în care unii nativi ai zodiacului se vor simți ușor slăbiți. Acesta este motivul pentru care aceste zodii vor trebui să fie mai atente la alimentație și odihnă și să evite situațiile stresante, pe cât posibil.

Iată cum vor sta cu sănătatea nativii din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Berbec

Berbecii nu vor avea probleme de sănătate în luna octombrie, ci din contră, acești nativi chiar vor fi în formă maximă. Cu toate acestea, nivelul lor de energie ar putea să mai scadă spre jumătatea lunii, însă schimbarea nu va fi una notabilă și în continuare acești nativi se vor simți bine și vor avea putere de muncă.

Este o lună bună pentru ei din acest punct de vedere. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Taur

Taurii ar putea avea probleme cu somnul în luna octombrie. Cei născuți în această zodie nu se vor odihni așa cum ar trebui, lucru care le va afecta organismul.

Poate că de vină este programul lor haotic, ceea ce înseamnă că dacă își vor organiza timpul altfel și își vor stabili o rutină care să presupună respectarea orelor de somn, atunci totul se va rezolva.

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Gemeni

Sănătatea este pe lista priorităților pentru Gemeni în luna octombrie, ceea ce înseamnă că acești nativi își vor face timp pentru controalele de rutină și analizele uzuale. În ultima perioadă, acești nativi s-au confruntat cu unele simptome mai puțin plăcute, astfel că nu ar strica să investigheze care este cauza reală a acestora. 

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Rac

Luna octombrie ar putea fi o lună a schimbărilor în viața Racilor. Cei născuți în această zodie își vor da seama cât este de important să aibă un stil de viață sănătos, să mănânce corect și să facă mișcare. Unii nativi ai zodiacului vor alege să adopte un alt stil de viață, iar alții, chiar dacă nu vor face schimbări radicale, vor încerca să renunțe la dependențele care le fac rău.

Citeste si: OCTOMBRIE 2021: Horoscop dragoste. Zodiile care vor sta cel mai bine la capitolul iubire în octombrie

Horoscopul sănătății pentru luna octombrie 2021 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Leu

Principiile după care se ghidează Leii în ultima perioadă par să fie cele corecte, având în vedere că acești nativi se simt mai bine ca niciodată. Leii vor avea parte de un octombrie cu energie multă, însă acești nativi nu ar trebui să se agite prea mult, ci să își folosească energia în mod responsabil. 

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Fecioară

Stresul le poate afecta puternic starea de sănătate nativilor din zodia Fecioară, motiv pentru care ar trebui să se liniștească. Cei născuți în această zodie trebuie să înțeleagă că nu pot controla tot ce se întâmplă în jurul lor și că ar trebui să fie ceva mai relaxați. Stresul i-ar putea împiedica pe nativii din zodia Fecioară să se odihnească așa cum ar trebui, fapt care va duce la slăbirea sistemului imunitar și apariția riscului de îmbolnăvire.

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Balanță

Balanțele trebuie să fie mai atente la sănătate în luna octombrie, în special la sănătatea lor emoțională. Acești nativi pot fi afectați psihic de anumite evenimente mai puțin plăcute din viața lor și de stres. Balanțele trebuie să facă o selecție a lucrurilor importante și a oamenilor pe care trebuie să îi păstreze alături, dar și să nu se mai agite pentru orice nu merge perfect.

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Scorpion

Dacă vor sta departe de tentații, Scorpionii nu vor avea motive de îngrijorare în luna octombrie din cauza sănătății. Singura condiție pentru ca acești nativi să prevină problemele de sănătate este să fie ceva mai responsabili și să nu se abată de la reguli. Orice exces poate fi dăunător pentru ei, așa că trebuie să fie atenți când vine vorba despre acest aspect.

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Săgetător

Săgetătorii s-ar putea simți ușor slăbiți în luna octombrie, semn că organismul lor are nevoie de recuperare. Dacă au muncit fără oprire, acum este cel mai potrivit moment pentru o pauză. Pe lângă oboseala fizică, acești nativi s-ar putea simți obosiți și din punct de vedere mental, fapt care îi va pune ușor în dificultate. Trebuie să elimine factorii de stres din viața lor.

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Capricorn

Problemele de sănătate îi vor ocoli pentru nativii din zodia Capricorn în luna octombrie, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să trateze superficial tot ceea ce ține de această zonă. Capricornii ar trebui să renunțe la hrana nesănătoasă dacă își doresc să aibă mai multă energie și un sistem imunitar pregătit să lupte cu bacteriile.

Scorpion ianuarie 2023. Nativul acestei zodii are de câștigat din parteneriatele mai vechi. Luna ianuarie va fi favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător trebuie să respecte cu strictețe recomandările venite din partea medicului specialist. Chiar dacă vor avea impresia că se simt mai bine ca niciodată, unele probleme de sănătate pot să reapară în cazul în care nu se protejează. Pentru a evita neplăcerile, acești nativi ar trebui să nu treacă peste cuvântul medicului și să facă doar lucrurile care le sunt permise, mai ales în această perioadă în care sunt destul de sensibili. 

Horoscop sănătate octombrie 2021- Zodia Pești

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Pești, luna octombrie poate reactiva anumite probleme de sănătate de care acești nativi credeau că au scăpat. Nu vor fi motive de îngrijorare, însă Peștii trebuie să țină sub observație aceste manifestări și să urmeze tratamentul prescris de medic.

Citeste si:// OCTOMBRIE 2021: HOROSCOP// Planurile acestor zodii vor fi date peste cap! Previziunile astrale ale lunii octombrie 2021

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies