Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Au început să amenajeze camera copilului

,
Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți!

Oana și Viorel Lis sunt în culmea fericirii, visul lor de mulți ani este pe cale să se îndeplinească. Cei doi urmează să devină păriți.


In articol:

Oana și Viorel Lis au făcut pasul cel mare. Cei doi se pregătesc să devină părinți, iar acest lucru le-a adus multă bucurie. După lungi discuții și demersuri greoaie, Oana a anunțat că i-a fost aprobat certificatul de părinte adoptator.

Oana și Viorel
Oana și Viorel au început să amenajeze camera copilului.

Citeste si: Oana Lis a făcut anunțul trist: A murit! Dumnezeu să-l ierte!

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana Lis a dezvăluit că este extrem de mulțumită de faptul că a făcut tot ce a ținut de ea ca acest lucru să se întâmple. Vedeta rămâne doar să aștepte momentul în care, în sfârșit, va fi mămică.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a declarat Oana Lis, pentru Redacția.ro.

Citeste si: Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei! În ce stare se află Viorel Lis

Până vor deveni părinți, Oana și Viorel și-au umplut

timpul cu amenajarea camerei copilului. Cum viitorul fiu sau fiică a soților Lis nu va fi clar un bebeluș, ci poate fi chiar un copil de grădiniță sau de școală, fostul primar general al Capitalei și soția lui îi aranjează camera. Prin bunăvoința lui Viorel, copilul adoptat are deja propriul loc în casă.

„Viorel a cedat camera lui pentru copil și mi s-a părut un gest minunat.

Poate pare ciudat că încă nu există copilul, dar mie mi se pare normal să le faci dinainte, să nu te găsească nepregătit”, a declarat Oana Lis.

Citeste si: Oana Lis urmează să devină mămică! Anunţul a fost făcut chiar de soţia fostului edil al Capitalei

Oana Lis nu este pretențioasă și pentru ea nu contează dacă va avea un băiețel sau o fetiță, cel mai important lucru este că se află la doar un pas de a-și îndeplini visul.

„În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, a mai spus Oana Lis.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Viorel Lis va fi incinerat. Cenușa va fi păstrată în grădina casei unde a copilărit

'Viața începe la 90 de ani' - Ajuns la senectute, un magnat va concura la raliuri în Kenya

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Oana Lis cere ajutorul dupa ce a crezut ca i se fac vraji: " Cel mai inedit... cadou pe care l-am primit"

S-a terminat? Oana Lis tocmai a facut anuntul "E dureros!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies