Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragul unei noi împăcări? Ce spune vedeta despre relația pe care o are în prezent cu fostul partener

Author: Madalina Maftei

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei?

Sursa: Instagram

În urma ultimelor declarații pe care le-a făcut, Oana Roman a lăsat de înțeles că nu exclude o împăcare cu Marius Elisei, tatăl fiicei ei.

Oana Roman și fostul ei partener de viață, Marius Elisei, au fost la ”cuțite” până de curând.

După ce au decis să meargă pe drumuri separate, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, defăimătoare, în spațiul public. Fiica lui Petre Roman și-a acuzat fostul soț că nu petrece suficient timp cu fiica lor. Se pare că cei doi au ajuns la gânduri mai bune de dragul Isabelei, fata pe care o au împreună.

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei?

Potrivit Wowbiz.ro, după despărțirea scandaloasă, Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la un numitor comun și lucrurile s-au mai calmat între ei, ba mai mult, nu este exclus ca marea împăcare să se producă în orice moment.

"În principiu trebuie să se regleze lucrurile. Încet, încet vă că încep să se așeze cât de cât și cred că va fi ok. Lucrurile o să fie pe un făgaș bun.

Eu îl las pe Dumnezeu să facă ce trebuie, că până la urmă, când trebuie, El face ce trebuie. Asta e convingerea mea 100%.", a declarat Oana Roman, la WOWnews. 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după declarațiile pe care bărbatul le-a făcut în ultima vreme

Oana Roman nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Marius Elisei, după declarațiile pe care bărbatul le-a făcut în urmă cu ceva timp, atunci când vedeta nu știa cum să mai procedeze pentru a-l face să vină să-și viziteze fiica, care suferea enorm după el.

Oana Roman, strigăt de ajutor pe o rețea de socializare: “Suma nu e imensă”

Mai mult, aceasta a precizat că doar ea se ocupă de Iza, de școală și de diversele activități pe care le desfășoară, plus plățile facturilor. 

"Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei. Lucru pe care el nu l-a contrazis. A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei. Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la after school, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala. Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe. De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la after school, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot. Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă.", a declarat Oana Roman, pentru sursa citată.

Citește și: Oana Roman, noi dezvăluiri despre motivul despărțirii de Marius Elisei: "Puteam să mă mărit cu altul"

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.