Oana Roman, mesaj îngrijorător direct din spital! "Trebuie să revin în curând!" Ce s-a întâmplat cu ea

,

Acum că a îndeplinit 43 de ani, Oana Roman a decis că este momentul să aibă mai multă grijă de sănptatea ei și s-a dus la doctor pentru a face o mamografie.

Oana își ține mereu la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face, așa că a postat pe Instagram un mesaj în care îi informează de vizita la medic.

"Am pledat mereu pentru prevenție în sănătate. Pentru orice femeie este obligatoriu ca dupa varsta de 40 de ani sa faca o mamografie! Si pt ca am deja 43 de ani, azi am venit să mi fac prima mamografie! A durat 5 minute si nu am simtit absolut nici o durere! Practic procedura durează sub 2 minute pentru fiecare sân in parte! Va trebui să revin peste 6

luni pentru a se vedea dacă există vreo modificare la un semn f mic ce deocamdată nu pare să pună semne de întrebare!"- a scris Oana Roman, pe profilul său de Instgram, în dreptul unei fotografii din spital.

Cei care au văzut postarea i-au trimis fel de fel de mesaje cu privire la ce presupune procedura prin care a trecut. Unii dintre ei au acuzat-o că face reclama clinicii unde s-a dus.

" Oana Roman!!! Ești fiica premierului Romaniei educată la Sorbonne!!! Faci barter pt o amărâtă de mamografie!!??? De 500 ron?? Și te pozezi în halat lângă aparat??? Oana Roman! Nu ești oricine barterista de doi bani!! Dă-o încolo de treabă!! La Sanador?? Unde a murit un copil de un an din culpa medicală?? Asta scrie zilnic aici nu te poza în halat ponosit langa un aparat!! Oana Roman, fiica de profesor universitar de premier al tarii și educata la școli înalte!!"

- i-a scris un urmăritor.

Iată postarea:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Am pledat mereu pentru prevenție în sănătate. Pentru orice femeie este obligatoriu ca dupa varsta de 40 de ani sa faca o mamografie! Si pt ca am deja 43 de ani, azi am venit să mi fac prima mamografie! Am ales @sanador.romania pt ca aici au un aparat super performant de mamografie digitală 3D. A durat 5 minute si nu am simtit absolut nici o durere! Practic procedura durează sub 2 minute pentru fiecare sân in parte! Va trebui să revin peste 6 luni pentru a se vedea dacă există vreo modificare la un semn f mic ce deocamdată nu pare să pună semne de întrebare!

A

post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

 

Citește-ne pe

Citește și:

Celebra İrem Helvacıoğlu, prima apariție în public, alături de noul ei iubit! Iată cine este chipesul bărbat care i-a cucerit inima frumoasei actrițe!

Director medical al Spitalului Colentina anunță un număr mare de cadre medicale infectate: Nu aş descrie situaţia ca fiind una rea, era aşteptată

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, profund îndurerat de pierderea femeii care i-a marcat cariera! Iată ce imagine a publicat celebrul Murat Unalmis!

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies