Oana Roman, mesaj îngrijorător direct din spital! "Trebuie să revin în curând!" Ce s-a întâmplat cu ea

Acum că a îndeplinit 43 de ani, Oana Roman a decis că este momentul să aibă mai multă grijă de sănptatea ei și s-a dus la doctor pentru a face o mamografie.

Oana își ține mereu la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face, așa că a postat pe Instagram un mesaj în care îi informează de vizita la medic.

"Am pledat mereu pentru prevenție în sănătate. Pentru orice femeie este obligatoriu ca dupa varsta de 40 de ani sa faca o mamografie! Si pt ca am deja 43 de ani, azi am venit să mi fac prima mamografie! A durat 5 minute si nu am simtit absolut nici o durere ! Practic procedura durează sub 2 minute pentru fiecare sân in parte! Va trebui să revin peste 6 luni pentru a se vedea dacă există vreo modificare la un semn f mic ce deocamdată nu pare să pună semne de întrebare!" - a scris Oana Roman, pe profilul său de Instgram, în dreptul unei fotografii din spital.

Cei care au văzut postarea i-au trimis fel de fel de mesaje cu privire la ce presupune procedura prin care a trecut. Unii dintre ei au acuzat-o că face reclama clinicii unde s-a dus.

"Oana Roman!!! Ești fiica premierului Romaniei educată la Sorbonne!!! Faci barter pt o amărâtă de mamografie!! ??? De 500 ron?? Și te pozezi în halat lângă aparat??? Oana Roman! Nu ești oricine barterista de doi bani!! Dă-o încolo de treabă!! La Sanador?? Unde a murit un copil de un an din culpa medicală?? Asta scrie zilnic aici nu te poza în halat ponosit langa un aparat!! Oana Roman, fiica de profesor universitar de premier al tarii și educata la școli înalte!!" - i-a scris un urmăritor.

Iată postarea:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate