Oana Roman, de URGENTA cu fata la doctor! Fotografia din spital i-a infuriat pe toti. "Doamne, iti arde sa faci poze pe holul spitalului?"

Joi seara, Oana Roman impreuna cu partenerul ei de viata, Marius Elisei, si Isabela, fiica lor, au facut o vizita urgenta la o clininca medicala privata.

Se pare ca fetita a prins o raceala de sezon si a facut febra, iar parintii ei dat o fuga la medic pentru a se asigura ca lucrurile nu se vor agrava si pentru a primi un tratament adecvat pentru Isabela.

„Nu sta la poza pentru ca are febra! Dar va fi bine!”, a scris Oana Roman pe profilul ei de Instagram in dreptul unei fotografii in care cei trei asteapta sa intre in cabinetul medicului. 

Daca majoritatea celor care a vazut postarea le-au urat "multa sanatate", au existat si internauti care au blamat-o pe Oana pentru ca s-a fotografiat in clinica, in asemenea circumstante.

"Doamne!!! Pe bune iti arde sa faci poze pe holul spitalului? Nici macar nu mi-a trecut prin cap sa fac poze coplilului atunci cand e bolnav 🙄 ", a spus unul dintre cei care o urmaresc pe Oana pe retelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Nu sta la poza pt ca are febra! Dar va fi bine ! Seara minunata tuturor! #isabelamea @eliseimarius

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Marius Elisei a anutnat si el vizita la doctor pe retelele de socializare, specificand, de asemenea, ca este vorba de o raceala si nimic mai mult.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Răceală ne-a trimis la...

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate