Oana Radu și-a cumpărat noua casă cu banii jos. Incredibil ce a spus despre oamenii care își fac credite pe 30 de ani: „Nu este nicio rușine…”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 apr 2024, 10:02

Oana Radu și-a cumpărat noua casă cu banii jos

Sursa: Oana Radu TikTok

Oana Radu și-a cumpărat casa visurilor cu banii jos. Vedeta a fost atacată în comentarii de persoane care susțineau că aceasta ar fi făcut credit uriaș pentru casă, însă Oana Radu a ținut să lămurească situația.

După ce a anunțat noua sa achiziție valoroasă, Oana Radu a primit comentarii răutăcioase în mediul online. Urmăritorii o acuză și o atacă prin ironii cu faptul că ar fi împrumut bani din bancă pentru noua casă. 

Oana Radu și-a cumpărat noua casă cu banii jos. Cum răspunde vedeta răutăților din online

Oana Radu a vrut să lămurească imediat situația și a mărturisit faptul că doar banii munciți au adus-o în acest punct și nu creditele din bancă.

Vedeta a menționat că și-a cumpărat casa cu banii jos, însă nu consideră o rușine să ai credite la bancă. 

„Casă nouă pe 30 de ani,”  a fost comentariul răutăcios trimis de un internaut.

Citește și: Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”. Cum a ajuns artista să locuiască sub același acoperiș cu Cătălin Dobrescu după separare

„Deși îmi pare extrem de rău pentru toți cei care fac credite ca să își poată lua o locuință, tot felul de împrumuturi, până la urmă nu este nicio rușine să ai datorii, vreau să-ți spun, ca să nu mori curios, că nici pentru apartament, nici pentru casă, nu am făcut credit, asta pentru că Dumnezeu m-a ajutat și am fost înzestrată cu un talent pe care eu îl fructific de când aveam 4 ani. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu muncesc cât tu probabil stai și bei bere la televizor. Și dacă faci asta, stai liniștit, nu e nicio rușine, mă bucur că măcar tu, față de oamenii aceștia care se descurcă greu, ai bani mulți și-ți cumperi tot. 

Nu e nicio rușine, oameni buni, să ai datorii, să ai credite, am avut mereu și o să am toată viața.

Care e problema, Ciprian? E foarte bogat, se vede și din poză,” a fost mesajul transmis de Oana Radu pe contul ei de TikTok.

@eusuntoanaradu Ca răspuns pentru @cipriancicishark ♬ sunet original- Oana Radu

Primele imagini cu noua casă a Oanei Radu

După divorțul de Cătălin Dobrescu, a urmat o perioadă de refacere emoțională pentru Oana Radu, dar și de dezvoltare pe cont propriu.

Bruneta nu a mai stat pe gânduri și a făcut o investiție uriașă.

Vedeta și-a cumpărat o casă, mai exact casa visurilor sale, care arată minunat!

Citește și: Oana Radu, mega petrecere după divorțul de Cătălin Dobrescu: ”O s-o fac cu mare fast anul ăsta” Cum va sărbători artista împlinirea vârstei de 30 de ani

Vedeta a împărtășit pe rețelele sociale mai multe fotografii cu noua locuință.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!