Oana Radu, la un pas de a fi PĂRĂSITĂ de soț pentru că mânca pe ascuns, în baie: "Am stat în sufragerie și am plâns"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 ian 2021, 10:57
Oana Radu a povestit cum soțul ei a ajuns să se despartă de ea, din cauza viicilor pe care le are.

Oana Radu a fost pe punctul de a fi părăsită de soțul ei. Artista le-a povestit fanilor și motivul conflictului dintre cei doi.

Oana Radu a făcut dezvăluiri incredibile pe rețelele de socializare. Vedeta a fost la un pas să fie părăsită de soț. După ce soțul artistei și-a făcut bagajele, Oana Radu a luat o decizie radicală.

Oana Radu, la un pas de a fi părăsită de soțul ei

Oana Radu a reușit să slăbească foarte mult în ultimul an, însă drumul până aici nu a fost deloc ușor pentru fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’.

Solista a dezvăluit cât de greu i-a fost să ajungă la greutatea ideală. Mai mult de atât, ea a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost la un pas să fie părăsită de soț fiindcă mânca pe furiș, în baie.

Oana Radu a luat o decizie radicală, după ce soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-a făcut bagajele și voia să plece de acasă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece.

A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”,  a declarat Oana Radu.

Citeste si: Oana Radu, de urgenta la spital! Ce a patit cantareata inaintea Semifinalei. Soc! Ce dezvaluiri face Cristina Siscanu despre asta

Amarah, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu! Cum ar fi profitat vedeta de naivitatea ei: „E tipul de om care vrea să facă numai bani și a profitat de vulnerabilitatea mea”

În cele din urmă, cântăreața i-a recunoscut partenerului său că a mâncat pe ascuns. De atunci, ea a decis să slăbească tot mai mult și să nu-i mai ascundă nimic lui Cătălin Dobrescu.

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”.

N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine’,  a mai adăugat ea.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!