Oana Lis isi implineste cel mai mare vis: ISI PUNE SILICOANE! Vezi ce spune Viorel Lis FOTO

Oana Lis isi implineste cel mai mare vis! ISI PUNE SILICOANE FOTO

Oana Lis este hotarata: isi pune silicoane! Sotia fostului primar al Bucurestiului spune ca nu face acest lucru din cauza ca Viorel este nemultumit ci pentru faptul ca este la moda sa ai implanturi.

"Vreau silicoane pentru ca in primul rand este o moda. Viorel nu se plange. El se plange ca m-am ingrasat un pic", spune Oana Lis.

 

Ea sustine ca atunci cand l-a cunoscut pe Viorel nu avea sani deloc.

 

"Eu cand l-am cunoscut pe Viorel nu aveam sani deloc. Acum s-a schimbat un pic, probabil din cauza varstei si a vietii sexuale".

 

Viorel Lis nu este de acord ca Oana sa-si puna implanturi pentru ca nu ii plac lucrurile artificiale.

 

"Eu nu vreau sa ma joc cu mingi de fotbal. Cauciucul se foloseste doar la mingi de fotbal nu? Habar nu am. Nu am atins niciun obiect din asta din silicon", spune Viorel Lis.

 

El nu neaga faptul ca sotia lui ar avea nevoie de mici ajustari, insa spune ca acest lucru se poate realiza si fara interventii chirugicale. 

 

"Oricui ii sta bine cand sunt mai drepte. Dar ca sa se intample acest lucru mai bine sta in patru picioare decat sa isi puna silicoane. Nu vreau sa te duci. Daca faci asta o incasezi. Eu sunt de acord sa iti pui silicoane atunci cand sanii iti vor atarna de pamant".

Viorel Lis a declarat chiar ca s-ar putea desparti de Oana daca aceasta nu va tine cont de parerea lui si isi va pune implanturi.

 

"Decat sa stai cu o persoana la care nu iti place ceva mai bine stai singur nu?", a spus fostul primar.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate