Oameni de afaceri, politicieni si vedete au participat la un eveniment cu staif de ziua Turciei

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:17

Ziua Turciei a fost sarbatorita si in platoul "Teo Show" unde Bursucu a facut un adevarat spectacol culinar.

Atat politicieni cat si oameni de afaceri romani si turci au petrecut pe cinste de ziua Turciei. Nici vedetele nu au stat deoparte si au petrecut in cinstea zilei acestei tari. Teo si Burscu s-au pregatit si ei cum se cuvine cu ocazia acestui eveniment.

Constumata ca o adevarata sotie de sultan, Teo l-a intampinat pe Bursucu cu ce ii place lui cel mai mult- mancare traditionala turceasca.

Prezentatorul nu s-a putut abtine si a degustat din fiecare fel. Pana la finalul emisiunii, Bursucu aproape a terminat toate specialitatile culinare de mare exceptie aduse special de ziua Turciei in platoul emisiunii!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies