O zi din viata lui Bursucu’, simpaticul coleg de platoul al lui Teo Trandafir! E mai haios decat prevede legea!

Echipa “D-Paparazzi” s-a hotarat sa vada cum este o zi din viata lui Adrian Cristea, cunoscut publicului drept "Bursucu".

Poate credeti ca Bursucu ia totul in glumasi la serviciu! Aflati ca nu este deloc asa! E constiincios si se pregateste intens pentru fiecare emisiune. Dupa cum ati banuit, Adrian alias Bursucu are o relatie speciala cu Teo Trandafir. Cum este, insa, o zi din viata simpaticului coprezentator la serviciu? Ei bine, are mereu parte de intamplari neprevazute!

Saptamana trecuta la Kanal D au avut loc descinderi ale Politiei Romane cu ocazia aniversarii a 193 de ani de atestare. Si ce sa vezi! Bursucu` a crezut ca au venit sa-l ridice pe el. S-a linistit cand a aflat despre ce este vorba, de fapt.

Cand apele s-au mai calmat, Bursucu a revenit la activitatile din rutina zilnica. Si uite asa, fiecare emisiune Teo Show incepe cu zambetul pe buze, cu voie buna si dans si este plina de situatii haioase si de momente romantice intre Teo si Bursucu`. Adrian este foarte admirat de colegele sale! Nu trece zi fara ca acestea sa nu-l asalteze cu pupici si zambete!

##VIDEO135249##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate