O urmăritoare a scos-o din minți pe Cristina Șișcanu. Vedeta nu s-a mai abținut și a jignit-o: „Când o persoană publică își permite să îi spună uneia că e...”

,
Cristina Șișcanu, vizibil deranjată de comentariul primit pe instagram
Cristina Șișcanu, vizibil deranjată de comentariul primit pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șicanu a reacționat dur în mediul online, asta după ce o urmăritoare i-a atras atenția că ar trebui să se ocupe în mod egal de cei 3 copii. Ce replică i-a dat vedeta?


In articol:

Cristina Șișcanu nu ezită să le dea replica celor care o critică în mediul online, iar de această dată, comentariul primit din partea unei urmăritoare a scos-o din minți pe concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

Cristina Șișcanu, mai directă ca niciodată pe instagram

Cristina Șișcanu a afirmat de mai multe ori că deși ea și Mădălin Ionescu au împreună doar o fetiță, cei doi copii din căsătoria anterioară a soțului ei sunt la fel de importanți pentru ea, motiv pentru care le acordă foarte multă atenție.

Cristina Șișcanu, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Cristina Șișcanu, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a postat pe contul de instagram un video amuzant în care apare dansând alături de soțul ei și de fetița lor, Petra. O urmăritoare de pe instagram i-a atras atenția Cristinei Șișcanu că ar fi trebuit să îl includă în acest joc și pe băiatul lui Mădălin Ionescu, lucru care a deranjat-o din cale afară pe vedetă.

„Dar băiatul de ce nu este cu voi, nu te laudai că ai mai mulți copii? Întreb și eu, cred că i-ar fi plăcut.”, este comentariul pe care Cristina Șișcanu l-a primit pe instagram.

La scurt timp a venit și replica vedetei: „Întrebi și tu ca proasta. Băiatul are 17 ani. Era pe canapea, lângă noi.” 

Citeste si: Botezatu, ingenuncheat de Cristina Siscanu. Cum l-a facut vedeta sa planga in timpul emisiei!

După acest schimb de replici, Cristina Șișcanu a fost aspru criticată pentru că a jignit-o pe urmăritoare, motiv pentru care vedeta a argumentat de ce a făcut acest lucru.

„Mă minunez în continuare de reacția oamenilor. Toți au voie să critice persoanele publice, să le facă în toate felurile pe rețelele de socializare pentru că ei au dreptul la exprimare, au dreptul să își expună părerea așa cum simt și așa cum gândesc. Nu contează că jignesc, nu contează că nu e corect, că nu e argumentată opinia pe care o exprimă. Nu contează. Însă, când o persoană publică își permite să îi spună uneia că e proastă, pentru că așa e, atât îi trebuie. Cum își permite Cristina, o persoană așa de inteligentă, să o facă proastă pe X. Pentru că e proastă, d-asta am făcut-o proastă.”, a povestit Cristina Șișcanu într-un story postat pe contul de instagram.

Citeste si: Cristina Siscanu a fost blamata de toata lumea, insa femeile i-au urmat exemplul! Cum le-a ajutat vedeta?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, o poveste de dragoste ca-n filme. Sotul concurentei, in platoul “Bravo, ai stil! Celebrities!”, pentru a o sustine

Alfred Simonis schimbă placa: Kelemen Hunor nu e șeful lui Viktor Orban, ca să îl tragă la răspundere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cristina Șișcanu s-a fotografiat fără sutien. Reacțiile au apărut imediat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies