O tânără în vârstă de 20 de ani, din Maramures, a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 sep 2022, 09:32

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Sursa: PixaBay

O întâmplare de groază a avut loc în Maramureș. O tânără de doar 20 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit, asta în timp ce își ținea copilul în brațe.

O tânără de 20 de ani din Maramureș a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit, asta în timp ce își ținea în brațe copilul, în vârstă de doar zece luni.

Bărbatul ar fi recurs la acest gest necugetat pentru că tânăra nu mai voia să se împace cu el. 

Tânără de 20 de ani, înjunghiată de fostul iubit în timp ce-și ținea copilul în brațe

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost dusă la spital, cu răni grave la piept. Din fericire, bebelușul este teafăr și se află în grija bunicilor.

Bărbatul a fost luat de poliție și încătușat.

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă, pentru ca o altă femeie să îi ia copilul nenăscut. Motivul incredibil pentru care a făcut acest lucru. Detalii șocante

Tragedia a avut loc într-o clădire dezafectată, în apropierea gării din oraşul Seini. Pentru că nu a mai vrut să se împace cu el, bărbatul s-a înfuriat și a sărit la ea cu un cuțit, fără să țină cont că, în brațele ei, se afla copilul, în vârstă de doar zece luni.

Femeia a reușit să-și apere copilul, dar ea a suferit răni grave.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fugit imediat după ce și-a înjunghiat fosta parteneră, fără a se uita înapoi.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

O localnică a declarat despre cazul bărbatului că femeia pe care a înjunghiat-o era fosta lui soție și că bebelușul este al lor.

„Imediat după comiterea faptei bărbatul a fugit de la faţa locului înspre judeţul vecin, fiind găsit de poliţişti la domiciliul sau din judeţul Satu Mare”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Tânăra a fost dusă la spitalul din Baia Mare şi a rămas internată în secția de chirurgie, fiind stare gravă. Micuțul a scăpat teafăr și nevătămat.

Citeste si: Accident îngrozitor, în Brașov. Un autocar cu 17 copii s-a ciocnit cu o autobasculantă. Mai multe victime

Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Cazul tinerei înjunghiate, în vârstă de 20 de ani, a ajuns acum şi în atenţia inspectorilor de la Protecția Copilului.

„Minorul este în afara oricărui pericol, în grija bunicii materne. În funcţie de concluziile anchetei, vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a declarat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș.

În urma faptei sale, bărbatul a fost pus sub acuzația de tentativă de omor şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 


Cookies