O tanara in floarea varstei are nevoie de ajutor sa traiasca! Ajutati-o pe Georgiana sa isi salveze viata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:38

Atat mai viseaza un copil de numai 19 ani. Viata i-a pus pe umeri o cruce greu de purtat.

 Cosmarul a inceput acum cateva luni, cand pe Georgiana a inceput sa o doara piciorul stang. Timp de doua luni, a fost tratata pentru reumatism. Abia cand a avut nevoie de o adeverinta medicala pentru facultate un medic a trimis-o sa-si faca analizele.

Medicii de la Spitalul Foisor au reusit sa-i scoata tumora de la piciorul stang si i-au inlocuit osul cu o tija metalica. Nimeni nu isi explica de ce i s-a intamplat aceasta nenorocire.
Georgiana este singura la parinti. Si ei si bunicii s-au invartit intotdeauna dupa ea ca dupa soare. 

Medicii din Romania spun ca in tara nu se mai poate face nimic pentru Georgiana, mai ales ca au aparut si metastaze pulmonare. I-au recomandat sa plece in strainatate ca sa traiasca. Au gasit niste specialisti la o clinica din Munchen care spun ca o pot salva.

Dar pentru a ajunge acolo Georgiana trebuie sa depuna, pentru inceput, 13.
500 de euro in contul clinicii. Parintii ei au reusit sa stranga doar 8.000 de euro. Pentru banii care lipsesc, familia spera in ajutorul oamenilor cu suflet mare. 

CONT DESCHIS LA ING BANK, SUCURSALA PLOIESTI

TITULAR CONT GEORGETA ALEXE

CONT LEI- RO 31 INGB 0000 9999 0344 0652

CONT EURO- RO 86 INGB 0000 9999 0357 3813

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!