O noua victima Colectiv: Bilantul a ajuns la 64 de persoane decedate

Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca, potrivit Mediafax.

 

O noua victima Colectiv: Bilantul a ajuns la 64 de victim!
Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca, potrivit Mediafax.
Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicându-se la 64. Tânarul era ultimul dintre ranitii internati in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar potrivit medicilor starea sa s-a inrautatit in ultimele zile.
In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara şi 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicandu-se la 64. Tanarul era ultimul dintre ranitii internati in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar potrivit medicilor starea sa s-a inrautatit in ultimele zile.

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate