O noua LOVITURA pentru Cristian Cioaca! Vezi ce au decis judecatorii in cazul uciderii Elodiei Ghinescu

O noua LOVITURA pentru Cristian Cioaca! Vezi ce au decis judecatorii in cazul uciderii Elodiei Ghinescu

Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, ramane in arest, a decis, luni, Tribunalul Arges, care a rejudecat cauza.

Judecatorul de serviciu, dar si ceilalti magistrati au refuzat sa judece cauza, iar in aceste conditii s-a tras la sorti, fiind desemnat un judecator, altul decat cel care a dispus in 28 mai ca fostul politist sa ramana in arest.

 

Magitratul Tribunalului Arges care a rejudecat cauza a respins cererea avocatilor lui Cioaca de punere in libertate si a dispus mentinerea starii de arest a acestuia. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs de catre aparatorii lui Cristian Cioaca la Curtea de Apel Pitesti.

 

Cristian Cioaca le-a spus magistratilor ca nu a savarsit nicio fapta penala in toata existenta sa.

 

"Nu am savarsit nicio fapta penala in toata existenta mea, cu atat mai putin aceasta aberatie juridica. Iar procurorii care au instrumentat cazul prin intermediul mass-media au incercat sa induca in spatiul public ideea vinovatiei mele", a declarat Cristian Cioaca.

 

Avocata Crina Radu, care ii reprezinta pe fratele si mama Elodiei Ghinescu, a solicitat sa ia cuvantul, dar judecatorul de sedinta a respins cererea, invocand ca legea nu permite ca aparatoarea sa poata interveni pe mentinerea arestarii preventive.

 

Procurorul de sedinta a sustinut, la randul sau, ca mentinerea arestarii preventive se impune deoarece Cristian Cioca reprezinta pericol public, fapta de care este acuzat fiind una foarte grava.

 

La plecarea de la Tribunal, Cristian Cioaca s-a dezechilibrat in momentul in care a vrut sa urce in duba Politiei, fiind in pericol sa cada din masina, dar a fost prins si tras de catre unul dintre gardienii Penitenciarului Colibasi aflat in autovehicul.

 

Urmatorul termen pe fond in dosarul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale a fost stabilit pentru data de 25 iunie.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies