O nouă eliminare în „Casa Iubirii”. Cine este concurentul care a părăsit competiția: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 mai 2023, 20:00

Un nou concurent a părăsit emisiunea „Casa Iubirii”. După ce și-a auzit numele, nu s-a putut abține și a început să plângă. În prag de eliminare, Radu admite că regretă despărțirea de Cristina.

Ediția de astăzi, 14 mai, i-a adus în pragul eliminării pe Erisa, pe Aisa și pe Radu. Cristina a așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă cu fostul ei iubit, mai ales că acesta a recunoscut că regretă faptul că s-au depsărțit.

Trei concurenți se află în pericol de eliminare

Erisa se numără printre persoanele care se află în pericolul de a pleca acasă, iar Ionuț îi cere să nu se supere pentru acest lucru, dar totul a fost legat de comportamentul ei din ultima săptămână.

Ionuț: „Chiar îmi pare rău”,

Erisa; „Mă așteptam”,

Andreea Mantea: „Te așteptai? Cum așa?”,

Ionuț: „I-am repetat de foarte multe ori săptămâna asta că nu s-a mai auzit nimic despre ea, nu mai știm ce face, nu am mai văzut-o pe la noi, adică la modul ăsta.

Nu a mai interacționat atât de mult cu băieții, după părerea mea, și a multora de aici”.

Citește și: Concurenta a venit în sutien la primul date, în Casa Iubirii! Ce s-a văzut când s-a așezat pe șezlong. Patrick a reacționat dur când a văzut-o:”I-ați halatul pe tine!”

Aisa, Erisa și Radu sunt cei trei concurenți care se află în pericol de eliminare.

Prima persoană care se întoarce pe scaun este Aisa, iar Radu și Erisa așteaptă să vadă care dintre ei va pleca acasă. În prag de eliminare, Radu susține că nu este uimit de poziția în care se află, deoarece, după ce s-a despărțit de Cristina, nu a putut să se mai apropie de altcineva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu știu dacă o să pot să mai fac chestia asta. Cred că mi-am pus și eu un baraj în a cunoaște restul fetelor la nivel de relație. Nu îmi pare rău, pentru că am făcut-o din suflet și a venit de la sine”, a precizat Radu.

Mai mult decât atât, acesta le-a cerut iertare fetelor pentru momentele în care le-a supărat și a recunoscut că regretă despărțirea de Cristina.

Radu este salvat, iar Erisa este cea care părăsește „Casa Iubirii”.

Erisa părăsește emisiunea „Casa Iubirii”

Erisa regretă faptul că a ajuns în acest punct, deoarece și-ar fi dorit să continue și, cu lacrimi în ochi, a oferit ultimele declarații.

Citește și: Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”

„A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici, alături de toți. Am promis că am intrat cu zâmbetul pe buze și o să plec la fel. Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc dumneavoastră și tuturor! Și, pentru colegii mei, vă ador, vă iubesc și sper să aveți succes și o să vă privesc”, a spus aceasta.

Cu toate acestea, Erisa îl regretă pe Ionuț care s-a emoționat la auzul acestor cuvinte, fiind și cel care a scos-o în față în gala eliminatorie.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!