O notă de 10 se poate obține mai ușor decât crezi!

Author: Oana Picerea

De când începem primii ani de scoală și până reușim să ne incheiem lucrarea de licență, de disertație pentru cei ce doresc mai mult sau chiar de doctorat, pentru cei ce sunt cu adevărat curajoși și dedicați, cel mai mult ne dorim, că pe lângă a acumula un bagaj cât mai mare de cunoștinte să și excelam de fiecare data și să ne mândrim cu notele de 10 obținute, în special la examenele importante. Iar în facultate, ce poate fi mai important pentru un student decât lucrările de licență, disertație sau doctorat?!

Deși anii de studii și sistemele de învățate diferă de la o facultate la alta, în ceea ce privește examenele finale, lucrurile sunt la baza cam același, prin alegerea unei teme pe care studentul să o cerceteze și mai apoi să o prezinte unui comitet de profesori, în format fizic și digital, în scris dar și oral iar acolo unde este posibil, și practic. Iar în cele mai multe cazuri, aceștia au la dispoziție întregul ultim an de studii, o perioadă suficient de lungă în care să se poată alcătui un studiu de aproximativ 50 de pagini în care un subiect să fie dezbătut în detaliu, cu exemplu, ilustrații și exemplu care să susțină diverse afirmații.

O lucrare de licență, de exemplu, este compusa din mai multe părți, de la prima pagină, unde găsim numele studentului, al profesorului coordonator, al facultății și tema proiectului, la cuprins, introducere, corpul central în care se prezintă și se dezbate tema urmată de concluzii, anexe și bibliografie. Într-un format aproximativ de structurează și alte lucrări academice iar acest lucru este important de învățat dee către orice student însă cel mai important aspect rămâne tot tema aleasă.
Fie că vorbim doar despre o lucrare teoretică sau și de una practică, cert este că fiecare student care își pregătește lucrarea de licență, are de lucru la aceasta.

Cel mai important accent în multe cazuri este pus pe corectitudine și pe buna structurare a lucrării scrise. Astfel, aranjarea în pagina alături de buna poziționare a imaginilor, graficelor și schemelor care să ofere o mai bună înțelegere a informațiilor afișate ajuta foarte mult în impresionarea comitetului de profesori.

Fară îndoială că nu mulți studenți au experiență cu așa ceva sau pur și simplu ajung să facă greșeli datorită entuziasmului pe care îl au și astfel, poate că nu reușesc să obțină o nota maxima. Pe lângă studenții care lucrează personal din greu la lucrarea de licență, alaturi de profesorii coordonatori, sunt și cei care preferă să utilizeze diverse metode alternative, una dintre acestea fiind grupurile sau persoanele care se ocupa cu realizarea de lucrări academice, printre altele.
Prin web siteul Licenta Disertatie putem afla mai detaliat ce oferă un astfel de grup și ce pot obține astfel studenții care apelează la această opțiune.

Apelând la o singură persoană, un student este nevoit să aștepte mai mult timp pentru că lucrarea să fie gata. De asemenea, și prețul poate fi unul ceva mai mare. Iar acea persoană fară îndoială că este specializată doar într-un singur domeniu de studii, precum limbi străine, că un exemplu. În schimb, în cadrul unui grup găsim persoane care sunt specializate în mai multe domenii de activitate.

Mare atenție însă, pentru că exista atât grupuri și persoane care promit lucruri foarte bune însă nu reușesc să ofere asta cât și grupuri de care poate că nu au auzit multe persoane sau care nu ies atât de mult în evidență dar care oferă rezultate de top. De asemenea, astfel de grupuri de specialiști academicile pun la dispoziție studenților și diverse oferte speciale, precum posibilitatea de a plăti și mai puțin daca în același timp sunt înregistrare mai multe lucrări academice, adică de la un grup de colegi din același domeniu sau chiar din domenii diferite sau gratuitate în crearea prezentării Power Point, necesară aproape în toate facultățile atunci când vine vorba de susținerea lucrării de licență precum și a altor lucrări academice.

O nouă sesiune parlamentară va avea loc miercuri, 1 februarie. Care sunt noile proiecte care urmează să fie lansate în 2023

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Un alt mare avantaj este acela că vorbim despre echipe de profesioniști care nu neapărat că stiu în detaliu numeroase subiecte dar mai ales că au la îndemână mijloacele și cunoștințele necesare prin care să poată realiza o lucrare academică cu adevărat impresionantă în ceea ce privește informațiile incluse, dezbaterea și susținerea acestora cu exemple precum și buna structurare a acestora în cadrul lucrării. În acest fel, putem spune în mod clar că nota de 10 este asigurată. Ca și în cazul diplomei de BAC, și nota de la licență și media finala vor fi trecute pe diploma obținută în urma terminării facultății.

Pot exista numeroase motive pentru care un student nu își realizează singur lucrarea academică ci mai degrabă alege să apeleze la această soluție alternativă, de la lipsa de timp liber până la lipsa de inspirație sau dorință de a obține o lucrare cu adevărat bine făcută, printre multe altele. Desigur, o dată cu obținerea unei lucrări scrise atât de bună este nevoie că și studentul să o poată susține într-o maniera corespunzătoare. De aceea, și prezentarea Power Point trebuie realizată astfel încât să îi vină în ajutor și să poată expune mai ușor aspectele principale ale lucrării sale. Notele sunt acordate în funcție de mai mulți parametri însă, că întotdeauna, calitatea lucrării scrise rămâne unul dintre lucrurile de bază. Este așadar o idee foarte bună să se apeleze la experți pentru obținerea rezultatelor optime.

 


Akif decide să o ceară pe Suzan în căsătorie, iar Resul își continuă planul de răzbunare. Vezi online live episodul 50 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 50 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 7 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies