O mama tipa de durere! Si-a pierdut fiica din cauza unui participant! Iata catre cine se indreapta acuzatiile acesteia si ce reactii neasteptate a avut concurentul

Femeia indurerata a venit sa isi strige necazul si sa il faca de rusine pe cel care i-a adus fiica in pragul depresiei.

Misterioasa femeie sosita la paravan este mama fostei iubite a lui Bogdan, care si-a dorit sa ajunga in platou pentru a-i reprosa in public tanarului, tot ceea ce are pe suflet. Aceasta a dezvaluit ca Bogdan i-a pricinuit fiicei sale cea mai crunta depresie, deoarece tanara a suferit foarte mult din cauza despartirii lor.

Femeia a subliniat ca fiica sa a ramas insarcinata cu Bogdan si a fost nevoita sa renunte la copil din cauza comportamentului acestuia si a trecut prin clipe groaznice.
"Mi-ai distrus fiica! A fugit din tara dupa ce s-a despartit de tine! I-ai tocat banii fiicei mele, iardin cauza ta nu-si mai revine din depresie!", a spus femeia.

Nici Bogdan nu s-a lasat mai prejos si a mentionat ca fosta sa iubita era o fire dificila si foarte posesiva si ca intre ei nu a existat o iubire sincera, ci totul se baza doar pe interese ascunse.
"Am avut o relatie doar cu beneficii cu fiica Florentinei, nu a fost iubire intre noi!", a zis Bogdan.
Iata cum si-a iesit din fire tanarul la acuzatiile femeii si ce replici dure i-a spus acesta:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate