O mama il imbratiseaza pe ucigasul fiicei ei in fata tribunalului. Toata lumea a ramas SOCATA cand a vazut GESTUL ei!

La doi ani dupa ce fiica ei a fost impuscata mortal de catre un coleg de clasa in autobuzul scolii, Anfy Guzman - DeJesus a avut curajul sa-l infrunte pe ucigas, Jordyn Howe.

Andy a facut un gest care i-a socat pe majoritatea celor prezenti la proces. Femeia l-a imbratisat pe ucigas si i-a spus ce crede despre fapta lui.

E foarte greu sa iti imaginezi cum un parinte poate sa faca acest lucru ucigasului copilului sau insa Andy a avut discernamantul de a nu-i nenoroci viata adolescentului bagandu-l la inchisoare din cauza unei greseli.

Howe a impuscat-o mortal pe Lourdes Guzman-DeJesus in noiembrie 2012 intr-un autobuz. El luase pistolul tatalui sau vitreg sa-l arate colegilor de la scoala. In momentul in care l-a scos, arma s-a descarcat si glontul a ajuns in gatul fetei provocandu-i moartea. La proces, el a pledat vinovat pentru posesia unei arme mortale si ucidere din culpa a unui minor. In schimb, mama fetei a luat hotararea sa nu il trimita la inchisoare deoarece era un copil si a facut acel lucru abominabil din greseala.

Ca urmare, Howe a primit pedeapsa minima pe care si-a executat-o intr-un centru de reintegrare destinat minorilor si a fost obligat sa mearga cu Andy la intruniri in care sa explice cat de periculoase pot fi armele.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate