O frantuzoaica vrea sa arate tuturor ca poate conduce o primarie mai bine decat politicienii romani!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 07:45

"Sunt o frantuzoaica indragostita de Bucuresti si am experienta de manager! Am gestionat miliarde de euro, de ce mi-ar fi teama sa intru in cursa pentru o primarie de sector!”

Clotilde Armand, o doamna din Franta maritata cu un roman, vrea sa ne arate tuturor ca poate conduce o primarie mai bine decat politicienii romani!

Ea este Clotilde Armand. O frantuzoaica pe care viata a adus-o la Bucuresti. S-a casatorit cu un roman si a ales sa isi duca traiul la noi, renuntand la romanticul Paris. La 43 de ani spune ca are tot ce si-ar dori: o cariera de invidiat si o familie frumoasa.

Nu se plange de Romania, ci incearca sa o schimbe. In felul unui om scolit in Vest care acum traieste in Est.
Cunoaste sectorul 1 la fel ca orice bucurestean. Iar de cand e candidat la primarie il bate in lung si-n lat. Nu se sfieste sa intre in case nu tocmai pe placul unui politician.

Ce declarații se depun la ANAF în februarie 2023

Suntem pe malul lacului Straulesti. O zona in care avutia se vede de la o posta.

La fel de bine si saracia. Pe vremuri aici era un strand. Acum doar bogatasii se pot plimba prin zona.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

De la mizeria din zona Straulesti, Clotilde Armand ne arata si fata frumoasa a sectorului: Calea Victoriei. Nu se sperie de lupta electorala care va incepe in curand.

Spera ca experienta va fi cea mai buna recomandare a sa!

 

Taguri:

Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies