O femeie, obligata de propriul sot sa se prostitueze! “Trebuia sa ii cer voie si sa mananc”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:08

Sambata, 6 februarie, de la 21:30, in emisiunea de investigatii “Sabbagh in actiune” jurnalistul continua seria marturiilor cutremuratoare ale victimelor mafiei albaneze. Unul dintre infractorii care fac trafic de persoane chiar si-a obligat sotia sa se prostitueze.

“Mafiotul albanez chiar si-a obligat sotia sa faca trotuarul. Tinerei ii este frica sa iasa din casa. Oamenii sunt extrem de speriati. Nu intamplator am ales sa filmam la aceasta ora pentru ca noaptea orasul este mai putin circulat”, a spus Christian Sabbagh.

Terorizata si fortata sa se prostitueze, aceasta a povestit ororile la care a fost supusa de sotul ei. Protejata de statul italian, fosta sotie a mafiotului este urmarita pas cu pas si terorizata de fiecare data cand se intoarce in Romannia.

“A zis ca nu a vrut, dar a luat surubelnita si mi-a infipt-o in mana. Ma ardea cu tigara. Trebuia sa ii cer voi si sa mananc”, a povestit victima.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Intreaga poveste si marturia infricosatoare a tinerei le puteti urmari maine, 6 februarie, de la ora 21:30, intr-o noua editie a emisiunii “Sabbagh in actiune”, difuzata la Kanal D!