O femeie din Vaslui s-a sinucis, după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la jocurile de noroc

Author: Andreea Buinoschi

Sâmbătă, 11 martie, femeia s-a spânzurat, chiar în apartamentul în care locuia cu partenerul ei

Sursa: pexels

O femeie din Vaslui, în vârstă de 54 de ani, s-a sinucis, după ce ar fi pierdut o sumă de bani importantă la jocurile de noroc. Aceasta s-a îndatorat peste puterile ei, iar lucrurile au scăpat de sub control.

O femeie din Vaslui, împătimită a jocurilor de noroc, și-a pus capăt zilelor, după ce a pierdut o sumă consistentă din cauza acestui viciu. Cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem, ar fi fost surprinsă într-o sală de acest fel.

O femeie din Vaslui s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc

Sâmbătă, 11 martie, femeia s-a spânzurat, chiar în apartamentul în care locuia cu partenerul ei.

Aceasta și-a pus capăt zilelor, după ce și-a dat seama că situația a scăpat de sub control.

Iubitul ei este taximetrist, iar ea lucra pe post de dispecer la o firmă de taximetrie. Conform adevarul.ro, cu puțin timp înainte de a comite gestul extrem, a fost văzută, într-o sală de jocuri, unde se crede că ar fi pierdut o sumă importantă.

Nu doar femeia de 54 de ani era dependentă de jocurile de acest fel, ci și iubitul ei.

Deoarece toți banii pe care îi făceau ajungeau în sălile de jocuri de noroc, acumulaseră foarte multe datorii și nici ei nu se mai înțelegeau, deoarece se certau foarte des.

Citește și: Un minor de 14 ani din Dâmbovița a furat mașina din curtea bunicilor și a dat peste o fată de 16 ani. Tânăra a ajuns la spital

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un pacient internat la Terapie Intensivă s-a sinucis

Un pacient în vârstă de 57 de ani, internat pe secția de Terapie Intensivă, la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, s-a sinucis. Conducerea unității medicale a deschis o anchetă internă, iar un briceag multifuncțional a fost găsit asupra victimei, relatează ziare.com.

Bărbatul fusese internat pe secția de Terapie Intensivă pe data de 3 martie și a decedat pe 9 martie.

Personalul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare, dar, în cele din urmă, a fost nevoit să declare decesul.

Conform unui comunicat de presă emis de către Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pe toată durata spitalizării, acesta a fost cooperant și conștient, timp în care, starea lui de sănătate se ameliora din ce în ce mai mult.

De asemenea, din punct de vedere al problemelor psihice, acesta nu a prezentat niciun indiciu care să ateste că ceva era în neregulă cu el și, timp de șase zile, cât a fost internat, lucrurile decurgeau în mod corect.

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

„În dimineaţa respectivă s-a constatat ca pacientul prezenta multiple plăgi înjunghiate şi extragerea cateterului venos central, iar asupra pacientului s-a găsit un obiect tăietor înţepător de tip briceag multifuncţional.

În ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul nu a răspuns manevrelor”, a precizat unitatea medicală.