O femeie de 48 de ani, perfect sănătoasă, răpusă de coronavirus. Mesajul transmis de familie: "În doar patru zile..."

,

Familia unei femei în vârstă de 48 de ani, care a murit din cauza coronavirusului, trage un semnal de alarmă. Aceasta era perfect sănătoasă, dar temutul virus i-a provocat decesul.


In articol:

Până acum se credea că noul coronavirus îi afectează doar pe cei în vârstă sau cu probleme serioase de sănătate, dar noile statistici atrag atenția că inclusiv cei tineri și sănătoși își pot pierde viața din cauza virusului.

Citeste si: Coronavirus România, 3 aprilie: 3,183 de persoane infectate, 116 decese și 283 de persoane vindecate

Familia unei femei de 48 de ani, din

Marea Britanie, a transmis un mesaj emoționant pe facebook după ce aceasta și-a pierdut viața din cauza coronavirusului.

O femeie de 48 de ani, perfect sănătoasă, răpusă de coronavirus

Caroline Saunby, britanica de 48 de ani, nu suferea de alte afecțiuni medicale, însă organismul ei nu a putut lupta cu noul coronavirus. Sora femeii a povestit că starea de sănătate a acesteia s-a agravat treptat și că în doar patru zile, organismul a cedat.

Citeste si: Pot fi refolosite măștile chirugicale? Uite cum le poți dezinfecta

"Viețile noastre au fost distruse pentru totdeauna de acest virus pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era sănătoasă, nu avea alte afecțiuni și a fost luată de lângă noi în doar patru zile. Când vor începe oamenii să ia în serios acest virus?(...)

Suntem cu toții izolați și nu îi putem consola pe băieții lui Caroline sau pe părinții noștri. Nu îi putem organiza o înmormântare. Aceasta este realitatea și acum așteptăm să vedem dacă și soțul ei se va îmbolnăvi. Vă rog să ascultați și să luați în serios avertismentele.", a spus sora lui Caroline Saunby, potrivit dailymail.co.uk.

Înainte să moară, Caroline Saunby făcea eforturi mari pentru a respira, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Aceasta era mamă a doi copii gemeni.

Citeste si: Focar de coronavirus la Țăndărei: Se cere carantinarea orașului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce este pangolinul, animalul care a transmis coronavirus la om

CEO-ul Pfizer spune că viaţa în Europa va reveni la normal în toamnă: COVID-19 va 'deveni ca gripa' cu ajutorul vaccinurilor

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Romania raspunde greu la tratament pentru ca are si alte boli asociate ca lipsa de civism si incompetenta cronica! Imaginea unui dezastru anuntat, duminica, de la 14:30, la...

Poarta masca! Raspandirea Covid-19 este posibila si prin vorbire sau respiratie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies