O femeie cu puteri paranormale lasa litoralul cu gura cascata. Iata cum incearca sa depisteze problemele de sanatate ale turistilor!

Daca a reusit sau nu, stabiliti dumneavoastra. Oricat de sceptici am fi, nu putem sa nu ne intrebam cum este posibil.

Ea este Ana-Maria Facalet. Cand aparatele dau gres, ea spune ca depisteaza orice boala!

Tanara citeste boala cu mana. Este studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina din Oradea, dar ce poate sa faca n-a invatat din carti: la 23 de ani, uimeste o tara-ntreaga cu harul ei.

Domnul Florin vrea s-auda din gura tinerei, ceea ce - spune el - medicii i-au diagnosticat pe bani multi, in doua saptamani. Nu si-a imaginat cand a plecat de la hotel, ca va fi scanat, pe plaja, din cap pana-n picioare, dar vrea sa vada cu ochii lui daca la mijloc e vreo scamatorie sau nu!N-a durat mult si pe plaja s-a dus vorba consultatiilor gratuite: in doar cateva clipe s-a format o coada-n toata regula, pe nisip!

Pieptul tinerei este magnet, la propriu - obiectele i se lipesc de piele ca timbrele pe plic!

Nu toata lumea crede in ceea ce nu poate sa vada sau sa explice. Insa, medicul care o supervizeaza pe Ana-Maria are numai cuvinte de lauda la adresa ei

Ana Maria va mai ramane pe litoral si saptamana viitoare, iar apoi se va intoarce in Oradea, acolo unde-si va relua sedintele de bioenergie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate