O asistentă medicală a fost concediată pentru că avea cont pe o rețea controversată

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 iul 2022, 21:30
Allie Rae are 37 de ani și a fost asistentă la spitalul din Boston timp de 10 ani
Sursa: Instagram

O asistentă medicală în vârstă de 37 de ani a fost dată afară pentru că avea cont de OnlyFans.

Allie Rae, o asistentă medicală în vârstă de 37 de ani care lucra pe o secție ATI a unui spital din Boston și care a luptat pe timp de pandemie a fost concediată după ce s-a descoperit că avea cont de OnlyFans.

Fosta asistentă muncise și luptase împotriva virusului Covid-19 timp de 14 ore, zilnic, în timpul pandemiei. Unii dintre pacienții pe care i-a îngrijit au mărturisit că au văzut-o pe asistentă pe celebra aplicație unde se postează conținut pentru adulți.

În plus, au făcut mai multe plângeri împotriva asistentei pe care le-au dat conducerii spitalului.

Citeste si: Atenție părinți! Ce se întâmplă dacă nu semnați FORMULARUL de acord pentru vaccinarea copiilor. Ministrul Educației a făcut anunțul

Allie Rae este mama a trei copii și deși a fost concediată, nu pare să aibă o problemă atât de mare cu asta.

Se pare că salariul pe care-l avea ca asistentă era mult mai mic decât veniturile pe care le avea din distribuirea de conținut pe OnlyFans.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Care a fost reacția fostei asistentei medicale la injuriile primite?

„Am încărcat două fotografii pe contul OnlyFans.

Și în următoarele două săptămâni am avut tot mai mulți adepți, fără să fiu activă deloc. În prima lună am câștigat 8.000 de dolari, o nebunie! Ca asistentă medicală aveam un salariu mai mic. Sunt o femeie educată, o mamă devotată, foarte loială soțului meu. Nu cred că ar trebui să fiu stigmatizată”, a mărturisit fosta asistentă medicală, care lucrase în spital timp de 10 ani.

Cristiano Ronaldo a fost concediat de la  Manchester United! Clubul a început demersurile legale pentru încetarea contractului

Citeste si: Cine este iubitul cu 10 ani mai mic al Andreei Marin. Ce nu stiai despre barbatul care se iubeste cu vedeta TV de aproape 4 ani

De subliniat este faptul că, în prezent, Allie Rae câștigă lunar peste 200.000 de dolari din OnlyFans și este urmărită de peste 65.000 de oameni. 

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies