Nutritionista lui Jennifer Lopez dezvaluie regulile de aur pentru un metabolism rapid

Author: B.M.
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez arata chiar mai bine decat in tinerete, am spune. Noi i-am aflat secretul.

Un metabolism alert nu inseamna ca ai castigat un fel de loterie genetica.

Haylie Pomroy este nutritionista lui Jennifer Lopez si explicat in noua ei carte, “Metabolism Revolution” care sunt regulile de aur pentru un metabolism alert.

Regulile de aur pentru un metabolism alert

Mananca mancare adevarata

Este adevarat, ai auzit asta de un milion de ori inainte. Dar ce inseamna de fapt? Inseamna ca mancarea a fost ceva viu si ca provine de pe pamant, din cer sau din apa.

Aici sunt incluse fructele, legumele, cerealele, carnea, ouale si pestele. Sunt excluse chimicalele, asa cum sunt indulcitorii, conservantii si potentiatorii, multe dintre acestea contribuind la intreruperea activitatii metabolice.

Nu face o obsesie din numaratul caloriilor

Daca vrei sa slabesti, nu trebuie sa sari peste masa de pranz sau sa mananci doar cateva bucatele de carne de pui la gratar si branzica de casa si sa spui ca asta fost cina.

Reducand portiile la jumatate, organismul tau se va simti infometat si va reduce ritmul metabolismului. Daca mananci mai putin nu faci decat sa inrautatesti situatia.

Nutritionista lui Jennifer Lopez dezvaluie regulile de aur pentru un metabolism rapid

Mananca la maximum o jumatate de ora dupa ce te-ai trezit si la intervale regulate

Daca nu mananci dupa ce te-ai trezit, iti fortezi organismul sa functioneze fara combustibil. Acest lucru produce o situatie de criza pentru metabolism. Ca raspuns, organismul va produce mai mult cortizol, care transmite organismului semnul ca trebuie sa inceapa sa faca depozite de grasime.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

 


Cookies