Nursema îl găsește pe Umut, în pat, cu o altă femeie. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Mama lui Gorkem moare

 
Sursa: sursă Kanal D

Episodul 62 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 10 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 62 al serialului “O dragoste”?

Abdullah își propune să fie alături de femeia pe care o iubește. Alev îl iartă pentru că nu a crezut -o și se împacă, dar de data aceasta ei decid să ascundă relația lor până la momentul potrivit.

Nursema, crezând că lui Umut îi este rușine cu ea, se întoarce în casa părinților ei apoi îi transmite prin Abdullah că vrea să divorțeze, după care vorbește cu Ruzgar și se întoarce la locul de muncă. Umut consideră că ea abia aștepta să găsească o scuză ca să se despartă de el și să fie cu Ruzgar.

Giray își dorește să fie mai mult în preajma lui Doga.

Nursema se duce să vorbească cu Umut, dar îl găsește în pat cu o femeie, pe care tocmai a întâlnit-o în club. Rezultatul testului ADN pe care Nilay îl aștepta cu nerăbdare este negativ.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Gorkem merge cu Fatih la club și se îmbată. Când se întorc acasă, toată familia o vede băută.

Următoarea zi, mama lui Gorkem moare. La priveghi, Nilay dezvăluie fără rețineri în fața familiei lui Gorkem faptul că ea s-a îmbătat și că nu a putut să își viziteze mama pentru ultima dată fiindcă a fost mahmură. Resul o lovește pe Gorkem apoi Fatih sare la el și își apără soția.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 62-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urmărește online live serialul subtitrat “O dragoste” numai pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale.

Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.