Numeroase anomalii detectate de un scanner performant. Ce ascunde Dinca in curte

Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare.


In articol:

Medicii legiștii i-au anunțat pe procurori că rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal provin de la o tânără cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Identitatea urmează să fie stabilită de expertiza ADN. În paralel a continuat și investigația în curtea lui Gheorghe Dincă. Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare.

Concret, scannerul a identificat zece zone care ar putea sa ridice probleme. Aici se vor face în aceste zile săpături. Este posibil să fi fost îngropate acolo mai multe lucruri, dar cel mai negru scenariu ar fi găsirea de fragmente osoase de orgine umană, relateaza digi24.ro

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

Cercetarea vizează o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.

Scannarea solului este o etapă foarte importantă în cercetare în contextul în care în urmă cu două zile a fost încheiată cercetarea din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal şi din anexe.

Acum, în ultima etapă a cercetărilor la faţa locului, sunt verificate curtea şi livada.

Anchetatorii vor reveni şi azi pentru cercetări.

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Rezultatul expertizei medico-legale au fost transmise procurorilor DIICOTcare anchetează cazul crimelor de la Caracal.

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Acestea "sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", a comunicat DIICOT.

sursa: digi24.ro

Citeste si: O femeie violata de Gheorghe Dinca a prins curaj si a spus TOT: "Se uita la un film de groaza la televizor, atunci cand imi facea mie alea"

Citeste si: Video Alexandru Cumpănaşu: Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora la care se presupune că a prins-o vorbind cu poliţia/ VIDEO

Citeste si: Descoperiri socante in Caracal: ce au gasit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dinca

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate