Numele protagonistei din serialul "Ma numesc Zuleyha" are o semnificatie aparte! Iata ce inseamna in limba turca "Zuleyha" si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

Hilal Altinbilek ("Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.


In articol:

Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen. 

Absolventa a Facultatii de Management Economic, din cadrul Ege University, Hilal Altinbilek, fata cu ochii de azur, in varsta de 29 de ani, care atrage tot mai multi fani prin interpretarea unica, in cel mai recent rol al sau, personajul Zuleyha, crede in … numerologie.

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011). S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul "Trandafirul negru" ("Karagül") care a fost difuzat și în România.
În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet. Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" ("Bir Zamanlar Çukurova") a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță".

Numele protagonistei din serialul "Ma numesc Zuleyha" are o semnificatie aparte!

Hilal Altinbilek o interpretează Züleyha, partenera de viață a lui Yilmaz (interpretat de Uğur Güneș), o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit.
Se pare scenaristii serialului nu au ales deloc intamplator numele personajului, "Zuleyha", deoarece acesta semnifica "Zana apelor". Cu siguranta i s-a potrivit perfect acest nume, incantatoarei actrite Hilal Altinbilek, care e suava si delicata precum o nimfa.

Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică, iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate