Nu vor juca doar pentru imunitate! Daniel Pavel, surpriză pentru concurenții de la Survivor România: „Miza suplimentară a jocului de imunitate este...”

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru a câștiga imunitatea, dar acesta nu este singurul premiu al serii. Care este miza suplimentară a jocului?


In articol:

Pe concurenții de la Survivor România 2021 îi așteaptă astăzi un nou joc important, mai exact cel pentru imunitate. Deși sunt în avantaj din punct de vedere numeric, Faimoșii nu își permit o nouă înfrângere, astfel că sunt hotărâți ca de această dată să se impună în fața Războinicilor.

Pentru ce premiu suplimentar vor lupta în această seară concurenții?

Daniel Pavel, anunț important pentru concurenți

Jocul de imunitate de astăzi va permite echipei câștigătoare să își protejeze membrii echipei, în timp ce echipa care va pierde va trece la nominalizări, motiv pentru care miza este uriașă. Pe lângă imunitate, echipa care va câștiga jocul din această seară se va bucura și de un premiu suplimentar, câte două sandwichuri consistente cu șuncă, legume și cașcaval pentru fiecare membru în parte.  

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor, poveste ireala de viata! Prietenele sale au facut dezvaluiri incredibile la Teo Show: ''Gandindu-ma un pic si la trecutul ei...''

Deși premiul suplimentar le-a atras imediat atenția concurenților, Daniel Pavel a ținut să le reamintească acestora că cea mai importantă este imunitatea pe care o pot obține astăzi. 

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, le-a explicat concurenților care sunt regulile jocului din această seară. Iată ce trebuie să facă Faimoșii și Războinicii pentru a câștiga jocul de imunitate, dar și premiul suplimentar.

„Concurenții intră pe traseu sărind de la o jumătate de metru pe o platformă, intră pe nisip, aleargă către un podeț, trec de două obstacole pentru a ajunge pe cea mai înaltă poziție a podețului. Acolo îndepărtează un obstacol și în coborâre trec de alte trei obstacole, trec pe sub o bârnă pentru a ajunge într-un bazin de mici dimensiuni pe care îl pot alege fie să sară direct către scara care duce la tobogan sau să intre în apă pentru a urca această scară. În capătul toboganului este o poartă rabatabilă, concurenții alunecă apoi într-un bazin mai mare. Aici pot alege fie să înoate, fie să meargă, au câte o frânghie așezată de-o parte și de alta a traseului. La capătul acestui bazin se află o platformă de lemn pe care concurenții ies, concurenții ies din bazin, trec printr-o poartă mobilă, ajung la o scară orizontală, formată din bile, trebuie să pășească în spațiul dintre aceste bile, au două frânghii de-o parte și de alta a scării pentru a se putea ajuta. Foarte important, nu se pășește pe bile, ci doar pe frânghia dintre ele. Înainte de proba finală trebuie să treacă peste o succesiune de obstacole și ajung la proba finală de îndemânare. Trebuie să dărâme două popice cu discuri, după care să introducă 3 bile într-o poartă în miniatură. Concurentul care introduce primul cele trei bile este concurentul care aduce puncte echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa câștigătoare a primului joc de imunitate al săptămânii și al premiului suplimentar.”, le-a explicat Daniel Pavel concurenților de la Survivor România 2021. 

Citeste si: Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România până să își facă operații estetice! Transformarea spectaculoasă a Faimoasei care uimieste cu fizicul ei

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Zannidache rabufneste la Survivor Romania 2021:"Trebuie sa fim rai, daca te ustura pielea, du-te..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies