NU RATA editia speciala de Craciun "Imi place sa-ti multumesc!"

Kanal D demareaza campania "Imi place sa-ti multumesc!". In fiecare an in goana dupa cadouri sau in agitatia vietii cotidiene, uitam sa daruim cel mai firesc si emotionant dar: un simplu si incarcat de semnificatii "multumesc".

##VIDEO95591##Anul acesta, Kanal D isi doreste sa multumeasca telespectatorilor sai si sa le reaminteasca de acea emotie simpla, dar valoroasa, generata de aprecierile oferite oamenilor deosebiti. In perioada Craciunului, toti romanii sunt invitati sa transmita alaturi de Mos Craciun si ajutoarele sale ganduri bune si multumiri persoanelor dragi.

In fiecare zi, la bradul Kanal D amplasat in parcul din Piata Unirii, romanii vor putea sa-si arate multumirea pentru cei mai dragi oameni din viata lor, adaugand in pom o decoratiune – o stea, pe care isi pot scrie propriile multumiri si gandurile bune, ce vor ramane in brad pe toata perioada sarbatorilor.

Iar daca nu ajung in Piata Unirii, invitam telespectatorii sa acceseze www.blogdemos.ro sau aplicatia de Facebook si sa multumeasca virtual cui doresc.

Teo – noua spiridusa a mosului

Dupa ce l-a surprins pe Mos Craciun intr-o dispozitie cam "imprastiata", multumind in pasi de dans unei vanzatoare din supermarket, Teo s-a gandit sa ia atitudine si sa-i supravegheze actiunile, in cele mai mici amanunte, astfel incat toate gandurile bune si darurile sa ajunga la destinatie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate