"Nu-mi doresc să mor aici!" Oana Roman, mesaj ȘOC pe rețelele de socializare. Ce a pățit vedeta

Moartea designerului vestimentar Răzvan Ciobanu a zguduit întreaga lume a showbiz-ului românesc.

Plecarea prea bruscă, prea devreme și prea violentă în lumea celor drepți a celebrului, controversatului și îndrăgitului designer a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și au avut ocazia să lucreze cu el sau săi poarte creațiile vestimentare. Oana Roman se numără printre cei care i-au fost prieteni în timpul vieții, iar în urma tragediei și tuturor lucrurilor urâte care s-au întâmplat după moartea sa, Oanei i-a rămas un gust amar și o mare durere în suflet. 

Citeste si: Oana Roman, mesaj sfâșâietor după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cuvintele vedetei i-a bulversat pe toți

Oana este o fire sinceră și spune mereu ce are pe inimă, fără niciun fel de ascunzișuri. Legat de cazul Răzvan Ciobanu a făcut mai multe declarații prin care îți arată nemulțumirea față de maniera îngrozitoare în care a explodat subiectul în media. Chiar de curând, Oana a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care se declară "șocată de ce poate genera decesul unei persoane publice în România", spunând că nu și-ar dori, sub nicio formă, să moară în această țară. 

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a simțit sfârșitul! Ce a postat pe Instagram cu puțin timp înainte să moară

“Gândind la rece, după o perioadă în care am fost efectiv șocată de ce poate genera decesul unei persoane publice în Romania, am ajuns la concluzia că Nu îmi doresc să mor aici! Cu siguranță, visul meu de a mă retrage cândva, undeva în Sudul Franței, trebuie să se împlinească!” - este mesajul Oanei Roman, postat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Mașina lui Răzvan Ciobanu, jefuită de trecători după accident. Ce bunuri i-au luat

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate