Nu mai vrea la Bruxelles! Imbracat la 4 ace, Gigi Becali s-a simtit in Parlament ca la el acasa VIDEO

Nu mai vrea la Bruxelles! Imbracat la 4 ace, Gigi Becali s-a simtit in Parlament ca la el acasa VIDEO

Imbracat la 4 ace, cu pantofi de lac si ceas de aur la mana, Gigi Becali si-a facut azi aparitia la viitorul sau loc de munca: Parlamentul.

In calitatea sa actuala de europarlamentar, Gigi a venit sa asculte discursul presedintelui Parlamentului European - Martin Schulz, din plenul forului legislativ romanesc.

 

Dupa o jumatate de ora petrecuta in fotoliul de plus Gigi se simte ca la el acasa. Mai ales ca este in compania lui Corneliu Vadim Tudor, prietenul sau europarlamentar!

 

Si cum sa isi faca iesirea doi europarlamentari de seama, daca nu in stil grandios? Corneliu Vadim Tudor se lasa dus, dar Gigi se intoarce! Pare ca s-a indragostit de sala de plen! A parasit-o intr-un final, dar lui Gigi ii plac colegii parlamentari. Asa ca nu face doi pasi si se mai opreste sa vorbeasca ba cu un senator, ba cu un deputat.

 

La noi in Parlament luxul este la tot pasul: covoare moi, mobilier din lemn masiv, candelabre somptuoase, asa ca nu e de mirare ca Gigi Becali vrea cu orice pret sa fie deputat in Romania. Si promite ca isi va schimba si atitudinea si ca va fi om serios!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies